Harry és Meghan így trükköznek, hogy ne égjenek be a kamerák előtt: a szakértő rántotta le róluk a leplet
A szakértők szerint nem véletlen, hogy Harry és Meghan ehhez a trükkhöz folyamodtak.

harkle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szeptemberben térnek vissza Európába, nemcsak Angliában, hanem Németországban is megfordulnak, hogy a szívükhöz közel álló jótékonysági ügyek mellett álljanak ki.

Nagy eséllyel nem lesznek egyedül, a Netflix-dokumentumfilmjük miatt egy külön stábbal érkeznek majd a helyszínekre, Charlotte Griffiths szakértő szerint pont ez az oka annak, hogy Sussex hercege és hercegnéje közzétette, milyen eseményeken vesznek részt pontosan az európai útjuk során, írta meg a Daily Express.

Harry herceg és Meghan hercegné trükkje

Bár egyelőre nincsenek pontos információk a hercegi pár Netflix-dokumentumfilmjének megjelenéséről, de az tény, hogy az Invictus Gamesről fog szólni, amit még Harry álmodott meg a veterán katonák számára. A sporteseményt idén ősszel Düsseldorfban rendezik meg, pont ezért utaznak Meghanék a német városba. 

GettyImages-1391645154
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A királyi család szakértője és a Daily Mail újságírója szerint Harryék egy hatalmas trükköt vetettek be annak érdekében, hogy ne égjenek majd be a Netflix kamerái előtt.

- Szerintem azért tették nyilvánosságra ezeket a dátumokat, mert szeretnék megadni annak az esélyét, hogy tömeg gyűljön majd össze az érkezésük idejére. Hiszen ha ott van velük a Netflix stábja, képzeljük csak el, milyen kínos lenne, ha mindössze három ember integetne nekik - idézte Griffiths szavait a brit lap.

Szeptember 5-én Manchesterben vesznek részt a One Young World Summit nyitóceremóniáján, amelyen Meghan mond beszédet. Ezután Németországba utaznak az Invictus Games miatt, majd visszatérnek Angliába, hogy részt vegyenek a Londonban megszervezett WellChild Awardson. A szeptember 8-i gálán Harry mond beszédet.

Griffiths szerint egyértelmű, hogy a hercegi pár szándéka az, hogy az emberek izgatottakká váljanak az érkezésük miatt, és úgy állítják be majd a látogatásukat, mintha egy igazi királyi turnén vennének részt.

GettyImages-1392384358
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Duncan Larcombe, Harry életrajzírója szerint az európai látogatás kiszámított provokáció a részükről.

- A hétköznapi szemlélő számára, különösen a tengerentúlon és még inkább Amerikában, úgy tűnhet, hogy Harry és Meghan ismét királyi feladatokat látnak el, különös tekintettel arra, hogy a herceg elvállalta a Well Child Awardson való szereplést a beteg gyerekek kedvéért. Már akkor is támogatta ezt az ügyet, amikor a koronát képviselte. Hihetetlenül nagy horderejű esemény lesz ez. Mindenhol ott lesznek a médiában, és nem fogsz különbséget tenni Harry és Meghan, illetve Vilmos és Katalin munkája között.

A sussexiek szóvivője azt nyilatkozta, ez az európai látogatás nem a hercegi pár népszerűségéről szól, hanem azokról az eseményekről, amelyeket támogatnak.

Kamilla kedvesebb volt, mint Diana a fotós szerint

Kamilla hercegnéről és Diana hercegnőről vallott a királyi család fotósa, Arthur Edwards.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük