Harry és Meghan először titokban randiztak: meglepő helyre szervezték a találkozójukat
Harry herceg bevallotta, egyszer tettetnie kellett azt, hogy nem is ismeri Meghant.

harry meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg az elmúlt hónapokban többször adott interjút, az Egyesült Államokban élő előkelőség régen csak kivételes alkalmakkor beszélgethetett huzamosabb ideig riporterekkel, de mióta visszavonult a királyi családban beosztott magas rangú beosztásából, azóta már nem vonatkoznak rá a szigorú protokollszabályok.

Februárban James Corden műsorában szerepelt, akinek mesélt az amerikai életükről és a kis Archie-ról is, majd márciusban adásba került a botrányos Oprah-interjú, amit Meghan hercegnével együtt adott. A 36 éves herceg a héten Dax Shepard színész podcastjében szerepelt, az exkluzív beszélgetésük több mint másfél órás lett, amellett, hogy beszélt a királyi családban való nehézségeiről és a gyerekkori traumájáról, a könnyedebb és vidámabb témákba is belemerült.

Nem ezt gondoltuk Harry és Meghan titkos találkahelyének

A beszélgetés alatt szó volt Meghan hercegnéről, akibe még 2016 nyarán szeretett bele. A legelső randijukon, amit egy közös ismerősük szervezett le nekik, egyből megvolt a kémia és az összhang köztük, órákig beszélgettek, és már egyből tudták, hogy itt elkezdődött valami, hamar járni kezdtek, viszont érthető módon nem akartak a legelején ebből nagy ügyet csinálni. Azért döntöttek így, hogy több idejük legyen egymás megismerésére, és ne zavarják őket a sajtó munkatársai.

GettyImages-996064312
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A diszkrécióra főleg Harry herceg miatt volt szükség, aki a királyi család tagjaként már születése óta a figyelem középpontjában élt, ha már egy nő mellett lefotózták, azonnal felröppentek a hírek, hogy lehet, a mellette álló lány az újdonsült párja. Persze Meghan esetében is jól jött, hogy titkolták szerelmüket a legelején, hiszen ugyanúgy közszereplőnek számított, ám nem volt olyan szintű A-listás sztár, mint például Jennifer Aniston, így ő kicsit más pozícióban volt akkor még.

Amikor Harry először hívta meg Meghant Londonba, hogy töltsenek kettesben némi időt, egy elég meglepő helyet beszéltek meg a találkozójuknak.

- Az első alkalom, amikor Meghant áthívtam magamhoz, hogy legyen velem, egy londoni szupermarketbe hívtam, ahol tettettük, hogy nem ismerjük egymást. A folyosó két másik végéből sms-eztünk. Az ott lévő emberek bámultak engem, egyesek fura arcokat vágtak, mások odajöttek hozzám köszönni - emlékezett vissza a necces helyzetre.

GettyImages-1198075756
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Baseballsapkát viselt, emellett folyton a földet bámulta, nehogy felismerjék az emberek, de úgy tűnik, nem volt elég hatásos a rejtőzködése. Még azt is elárulta, milyen módon üzente meg Meghan neki, hol áll pontosan a boltban.

- Írtam neki: "Ezt kell megvennem?" Erre válaszolta: "Nem, pergamenpapírt akarsz!" Én erre: "Na, és azt hol találom?" - emlékezett vissza.

Végül sikerült a boltból egyszerre távozniuk úgy, hogy senkinek ne tűnjön fel, ők bizony együtt vannak. A bolt nem volt túl messze a Kensington-palotától, ahol akkoriban Harry herceg is élt. Az első nyilvános szereplésük a kapcsolatuk kezdete után bő egy évvel, 2017 szeptemberében történt meg, Meghannal az Invictus Gamesen jelentek meg együtt. Akkor már titokban eljegyezték egymást, amit végül novemberben jelentettek be, majd 2018 májusában összekötötték az életüket.

A családalapítás hamar szóba jött, 2019. május 6-án született meg kisfiuk, Archie, majd 2020-ban, a visszavonulásuk után új életet kezdtek az Egyesült Államokban. Pár hónapig Los Angelesben éltek Tyler Perry otthonában, majd júliusban átköltöztek montecitói álomotthonukba. Kislányukat idén nyár elejére várják.

- Amióta itt élek, úgy érzem, végre újra felemelhetem a fejem, nagyon más érzés. A vállaimról leestek a súlyok, ahogy Meghanéról is. Most már szabadabban sétálhatok - foglalta össze, hogy változtatta meg az amerikai élet.

Katalin hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné hivatalos hasonmását. Mintha ikrek lennének!

Ezt is szeretjük