Harry és Meghan nélkül sokkal nyugodtabb a légkör a palotában: a család alkalmazottja szerint ez volt a fő gond velük
Harry herceg és Meghan hercegné nélkül könnyebb a palota dolgozóinak élete.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné, amikor 2019 novemberében Kanadába utaztak, hogy ott töltsék a karácsonyi ünnepeket, akkor beszélték át, hogy jobb lenne, ha visszavonulnának a királyi családban betöltött szerepkörükből, és saját lábra állnának. 2020 januárjában jelentették be egy közleményben a terveiket, hivatalosan 2020. március 31-ével vonultak vissza.

Az Egyesült Államokban telepedtek le, Kalifornia egyik elit kisvárosában, Montecitóban vettek egy házat tavaly nyáron. Amikor még a királyi család aktív dolgozói voltak, már akkor sok bennfentes mesélt arról, hogy Meghan mennyire nehéz eset, többen felmondtak mellette, de előfordult, hogy már a hajnali órákban e-mailekkel bombázta a beosztottjait. Több mint egy év telt el azóta, hogy nem Angliában élnek, a Daily Mirrornak a palota egyik dolgozója kotyogta ki, hogyan változott meg a légkör, mióta a sussexiek a tengerentúlon kezdtek új életet.

Harry herceg és Meghan hercegné emiatt voltak nehéz esetek a palota dolgozója szerint

Mióta Harryék visszavonultak, kevesebben képviselik a koronát, ettől függetlenül mégis sokkal nyugodtabbá vált a légkör a palotában, erről a lapnak egy neve elhallgatását kérő dolgozó mesélt.

GettyImages-1053628624
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Amikor még Harry és Meghan a királyi család aktív dolgozói voltak, egyszerűen képtelenek voltak a dolgok működését megérteni, ez volt az egyik fő gond velük kapcsolatban - magyarázta a bennfentes, majd így folytatta:

A dolgok nyugodtabbá váltak.

- Sokkal egyszerűbb azóta az élet, mióta nem kell velük azon veszekedni, miért nem csinálhatnak azt, amit akarnak.

GettyImages-1052442228
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

Valószínűleg azért alakulhatott ki ennyi félreértés a házaspár és a királyi család között, mivel Meghan az Egyesült Államokban nőtt fel, teljesen más kultúrában szocializálódott, az élete során megszokta, hogy szabadon azt csinálhatott, amit és amikor szeretett volna, ám miután Harry herceggel bejelentették, hogy összeházasodnak, a feje tetejére állt az egész élete. A család újdonsült tagjaként számos szigorú protokollszabályt be kellett tartania, ami a viselkedésmódjára és a külsejére is kiterjedt. Ez valószínűleg igazi kultúrsokk lehetett számára. Jóval elfoglaltabb lett, hiszen rengeteg nyilvános eseményen képviselnie kellett a koronát, nem mellesleg a sajtó is minden lépéséről beszámolt, amit eddig még sosem tapasztalt. Harry herceg, bár a királyi családban nevelkedett, neki mindig az volt a legfontosabb, hogy megvédje a feleségét, így számos alkalommal kiállt mellette.

Mióta visszaléptek, a családban sokkal nagyobb szerepet kapott Erzsébet királynő legkisebb fia, Edward wessexi gróf és felesége, Zsófia grófné.

Itt él most Harry és Meghan

Képes összeállításunkban megnézheted Harry herceg és Meghan hercegné álomotthonát.

Ezt is szeretjük