Harry és Meghan közleményt adott ki a koronavírusról - Felháborodtak rajta a rajongók
Harry és Meghan koronavírusról kiadott közleménye nem nyerte el sokak tetszését.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot sújtó koronavírusról egyre többen fejtik ki a véleményüket.

A királyi családban már Erzsébet királynő, de még Harry herceg és Meghan hercegné is kiadott közleményt. Sussex hercege és hercegnéje hivatalos Instagram-oldalukon posztoltak egy fotót, amin az alábbi szöveg olvasható: "ez a pillanat az emberi szellem valódi próbája." A kép mellé pedig csatolták a közleményüket is, ami nem aratott túl nagy sikert sokaknál.

Kiakadtak a rajongók Harry és Meghan közleményén

A hercegi pár leírta, hogy ezekben a bizonytalan időkben nagyobb szükségünk van egymásra, mint valaha.

- Szükségünk van egymásra az igazság és a támogatás szempontjából, hogy kevésbé érezzük magunkat magányosnak ebben az ijesztő időszakban - fogalmazták.

Kiemelték, hogy azok az emberek, akik jelenleg a színfalak mögött dolgoznak a vírus megállítása érdekében, igen is támogatásra szorulnak. Félelmetesnek találják azt is, hogy az emberiség mi mindent megtesz a COVID-19 vírus ellen. Szerintük jelen időszak az emberi szellem igazi próbája.

- Gyakran beszélünk együttérzésről, az életünket ez befolyásolja valamilyen módon, globálisan is ez köt össze bennünket. Ebben az időszakban a legfontosabb, hogy empátiával és kedvességgel forduljunk egymás és a közösségünk felé.

Instagramon elsősorban csak negatív kommentek érkeztek: "Ejha, ti nektek aztán van bőr a képeteken. Idézetekkel és inspiráló szövegekkel jöttök, eközben kiléptetek a családotok életéből. Hihetetlen, csak álljatok le!", "Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy ezek a szavak hitelesek tőletek.", "Ti cserbenhagytátok az országotokat! Ezek mind csak üres szavak.".

A cikk az ajánló után folytatódik

"Ti önző emberek, mit tudtok az összetartásról és az empátiáról? Szerintem nem sok mindent.", "Na a tanácsotokra nekem biztosan nincs szükségem, főleg azután, ahogy a királynővel viselkedtetek. Egyszerűen nem bírjátok elviselni, hogy a címlapon most nem ti vagytok, hanem sokkal fontosabb dolgok." - fogalmazták a kemény kritikákat a kommentelők.

A királynő is üzent a népének

Erzsébet királynő tegnap este adott ki egy közleményt a vírussal kapcsolatban, kiemelte, hogy az egész királyi család partner abban, hogy minden tanácsot betartsanak, amiket a kormány és az egészségügyi szakemberek tanácsolnak az embereknek ezekben a nehéz időkben. Szerinte fontos, hogy megvédjük a legsebezhetőbb embereket.

- Óriási hálával tartozunk a tudósaink szakértelméért, elkötelezettségéért, az orvosoknak, a vészhelyzeti és közszolgáltatási területeken dolgozóknak, de most, az eddiginél is nagyobb szerepet vállalunk abban, hogyan viselkedünk a következő hetekben, hónapokban - fogalmazta.

Erzsébet és Fülöp herceg csütörtökön ment a Windsori kastélyba, ahol megkezdték tegnap a karanténjukat. Várhatóan csak a húsvéti ünnepek után térnek vissza a Buckingham-palotába.

Eddig ezek a hírességek kapták el a koronavírust

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek szervezetében mutatták ki a koronavírust.

Ezt is szeretjük