Beszédes, mit műveltek Harryvel és Meghannal: retteghetnek Károly király újabb döntésétől

Harry herceg és Meghan hercegné a királyi család honlapjának a legaljára kerültek.

Harry herceg és Meghan hercegné a királyi család honlapján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné hiába kezdtek új életet az Egyesült Államokban, az életrajzukat nem távolították el a királyi család honlapjáról, a Royal.uk oldalról.

A családtagokat bemutató weboldal tetején nyilvánvalóan III. Károly király munkássága szerepel, alatta található Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné életrajza. Lényegében a brit monarchia legrangosabb és legtöbbet dolgozó tagjai állnak elöl, Harryék sokáig középen foglaltak helyet, ám Erzsébet királynő halála után újabb módosítás történt, ami elég beszédes, állította Phil Dampier, a család életrajzírója a The Sunnak. A férfi szerint retteghetnek, hogy végérvényesen kikerülhetnek a királyi család elit köréből.

Harry herceg és Meghan hercegné a királyi család honlapján

Ahogy az alábbi, összevágott képernyőfotókon is látszik, Harry herceg fotója Eduárd kenti herceg alatt és Alexandra brit királyi hercegnő mellett található. Meghan hercegné Harryék alatt található. Legalul a szexbotrányba keveredett András herceg életrajza szerepel. A sussexiekhez hasonlóan ő sem képviselheti hivatalosan a koronát. A királynő halála előtt Harryék életrajzát középre helyezték el a honlap szerkesztői.

meghanék-a-honlapon
Fotó: Royal.uk

- Harry és Meghan bizonyára aggódhatnak amiatt, hogy lassan kikerülnek a királyi képből. Úgy tűnik, Károly király hezitál azon, hogy adjon-e hercegi címet Archie-nak és Lilibetnek. Annak ténye, hogy lefokozták őket a palota honlapján, arra mutat rá, hogy nem tekintik őket a királyi család dolgozó tagjainak - mondta Dampier.

Amikor Harry és Meghan először vázolták fel a terveiket Erzsébet királynőnek, hogy képzelik el a szerepüket a brit monarchiában, akkor úgy magyarázták neki, hogy részben vállalnának még feladatokat, tehát képviselnék is a koronát, meg nem is, amolyan alternatív, új szerepkörbe kerülnének, de ezt az uralkodónő megtiltotta nekik, mert úgy gondolta, nincs arany középút, vagy mennek, vagy maradnak. A szakértő úgy látja, az elhunyt uralkodónő véleményét osztja fia és trónörökös unokája, Vilmos herceg is.

- A király világossá akarja tenni, hogy ők nem dolgoznak a királyi családnak, és nem adhatják ki magukat félhivatalos tagoknak. A bajnoki tabella utolsó helyére kerültek a kegyvesztett András herceggel, és jelenleg nincs módjuk feljebb jutni.

Meghannak tényleg tetszene Vilmos herceg?

Egyes rajongók szerint egyértelmű, hogy Meghan titkon odáig van Vilmos hercegért. Egyetértesz velük, vagy csak túl sokat képzelnek a képek mögé?

Meghan hercegnénél és Vilmos hercegnél ezt a dolgot szúrták ki a rajongók: szerintük beszédesek a fotók

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük