Meghan hercegnénél és Vilmos hercegnél ezt a dolgot szúrták ki a rajongók: szerintük beszédesek a fotók
Meghan hercegné és Vilmos herceg közös fotóin ez az apróság sok rajongónak feltűnt.

meghan-vilmos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TikTokon számtalan rövid videó fellelhető a királyi családról, amelyek akár több tízezer, vagy akár több millió emberhez eljuthatnak. Az elmúlt hetekben kerültek ki összeállítások Meghan hercegnéről és Vilmos hercegről is, ugyanis egyes rajongók meg vannak győződve arról, hogy Harry felesége titkon rajong a trónörökösért.

Meghan hercegné és Vilmos herceg közös fotóin ezt szúrták ki a rajongók

A Celeb. Eddy TikTok-csatorna rövid videóban gyűjtötte össze azokat a felvételeket, amelyek szerinte arra utalhatnak, hogy Sussex hercegnéjének tetszik Vilmos. Az alábbi felütéssel közölte a videót: "Mi történt itt, Meghan?"

@_got_you_ #CapCut #meganmarkle #princewilliam #princeharry #princeharryandmeghan #princessdiana #princesskate #royalfamily #royal #uk #affair #??? #loyal #what #viral #fyp #fypシ゚viral ♬ Originalton - 📸 Celeb. Eddy 🎞

A kommentelők között többen egyetértettek azzal, hogy egyértelműen odáig van Wales hercegéért: "Valószínűleg azt gondolja magában, hogy a rossz herceget választotta!" "Próbál Vilmossal flörtölni." "Akarja őt!" - írták.

Mások úgy látják, nincs itt szó szerelemről, Meghan csak azért néz Vilmosra mindig ilyen szép szemekkel, mert szeretné elnyerni a bizalmát.

A mi véleményünk: nem kell mindent egyből túlgondolni, lehettek ezek ártatlanul elkapott pillanatok is. Annak tényéről sem feledkezhetünk meg, hogyha egy nő szépen és kedvesen néz egy férfira, nem jelenti automatikusan azt, hogy szerelmes is belé. Lehet ez akár a tisztelet jele.

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan és Vilmos közös képeit.

Ezt is szeretjük