Harry és Meghan visszatérhetnek a Kensington-palotába? Károly király csapata reagált a pletykára

Egy cikk szerint Harry herceg és Meghan hercegné megszállhatnak a Kensington-palotában, erre reagált Károly király csapata is.

GettyImages-1685244713

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A The Sunday Times friss cikke szerint Harry herceg és Meghan hercegné, ha legközelebb az Egyesült Királyságba utaznak, megszállhatnak a Kensington-palotában.

A hercegi pártól még az év elején vették el a Frogmore Cottage-ot, amit még Erzsébet királynő adott nekik nászajándékba. Károly azután döntött így, miután megjelent kisebbik fia memoárja, a Tartalék.

Harry herceg és Meghan hercegné kaphatnának egy apartmant a Kensington-palotában?

Amióta Harryéket kilakoltatták a windsori otthonukból, Angliában már nincs egy saját tulajdonú házuk, ahol megszállhatnának egykönnyen. A Sunday Times azt írta, Károly királyt arra kényszerítették, hogy kisebbik fiának mindenképp ajánljon fel egy helyet, ahol megszállhatna, ugyanis a 2020-as kilépésükkor Harryt nem fosztották meg az államtanácsosi szerepétől. 

GettyImages-1679314020
Fotó: Patrick van Katwijk / Getty Images Hungary

Összesen hét királyi családtag helyettesítheti Károlyt, ha rosszul lenne, vagy külföldön tartózkodna. Köztük vannak például a testvérei és a fiai is. A törvény kimondja, hogy aki megkapja ezt a megtiszteltető feladatot, neki muszáj, hogy legyen egy otthona az Egyesült Királyságban. Azért, hogy ezt a problémát megoldják, az Amerikában élő hercegi pár a Kensington-palota egyik házában szállhatna meg.

Károly király csapatához is eljutott ez a hír, amire már muszáj volt reagálniuk, írta meg a Daily Mail. Mint kiderült, a Sunday Times cikkéből semmi nem igaz, tehát Harryéknek nem jár alanyi jogon semmilyen otthon, ami a királyi családhoz tartozna.

Amikor szeptemberben Harry Londonban járt, szeretett volna a windsori kastélyban megszállni, de megtagadták a kérését, így végül egy szállodában aludt. Állítólag a herceg csapata felkereste a Buckingham-palotát, hogy szeretné az apját is látni, de azt a választ kapták, hogy hivatalos kérvényt kell ehhez benyújtania. Ezt Harryék meg is tették, de válaszul azt kapták, hogy Károly akkor még Skóciában, a balmorali birtokukon fog tartózkodni. 

Katalin hercegné új frizurája

Neked tetszik az új fazon?

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük