Harry és Meghan túl messzire mentek ezzel a húzásukkal: a királynőt is megbántották a szakértő szerint
Harry herceg és Meghan hercegné Hollandiába utaznak az Invictus Games miatt, azonban ez a szakértő szerint nem esik jól a királyi családnak.

GettyImages-943178250
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné Hollandiába utaznak, ugyanis idén Hágában rendezik meg az Invictus Games-t. A sérült katonák és veteránok sportversenyének ötlete még Harry fejéből pattant ki, az első rendezvényt 2014-ben tartották meg Londonban. 

Nemcsak Harry, hanem Meghan is elutazik az európai országba, a hercegné 2020 óta nem járt a kontinensen, míg a herceg eddig Amerikát két alkalomból hagyta el, 2021-ben részt vett Fülöp herceg temetésén, majd Diana hercegnő szobrának felavatásán. Többen arra számítottak, hogy Sussex hercege biztosan nem hagyja ki nagypapája megemlékezését, ám a márciusi ceremónián nem volt ott. Pont emiatt akadtak ki többen rá, írta meg a The Sun.

Harry herceg és Meghan hercegné hollandiai utazása okozott felháborodást

Angela Levin több alkalommal írt már a királyi család tagjairól, Harryről és Kamilla hercegnéről is jelent meg könyve, így ő igazi bennfentesnek számít. A nőt mélységesen felháborította, hogy a hercegi pár Hollandiába gondolkodás nélkül elmegy, ám Fülöp herceg megemlékezésén nem voltak ott, ezzel túl messzire mentek. Véleménye szerint ez a királyi család tagjainak sem tetszik, úgy tudja, a királynőt nagyon bántotta, hogy unokája nem vett részt a március végén megtartott megemlékezésen.

Erzsébet királynő sem hagyta ki a templomi szertartást, amit Fülöp herceg emlékére szerveztek meg.
Erzsébet királynő sem hagyta ki a templomi szertartást, amit Fülöp herceg emlékére szerveztek meg.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Szerintem a királyi családot mélyen megbántották, de pont ez lehetett a cél, mert különben nem viselkednének így. Láthattuk a királynőt, nem tudunk mást tenni, csak annyit, hogy nagyon sajnáljuk őt, nagyon szerette volna, ha Harry is ott lett volna vele azon a napon. Ez egyszerűen hihetetlen - nyilatkozta a szakértő.

A Megxit óta nem jártak együtt Európában, így ez lesz Harryék nagy visszatérése. Az Invictus Games április 16-án veszi kezdetét, és 22-ig tart.

- Meghan azért megy, mert most csinálják a következő Netflix-dokumentumfilmjüket. Kamerásokkal mennek, ő pedig ki nem hagyná a szereplést. Ez annyira lekezelő, el sem hinném, hogy Harry ugyanaz az ember, mint amikor 2018-ban találkoztam vele. Úgy tűnik, mintha valahogy átmosták volna az agyát, hogy gyűlölje a családját.

GettyImages-1052320242
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Harry herceg nem érzi magát biztonságban Angliában testőrség nélkül. Azt állítja, addig nem tér vissza az Egyesült Királyságba a családjával, amíg az állam nem biztosít neki olyasfajta védelmet, mint a királyi család legmagasabb rangú tagjainak.

Erzsébet királynőre, Károly hercegre és Kamilla hercegnére, illetve Vilmos hercegre és családjára a brit rendőrség munkatársai vigyáznak, ezt anyagilag az angolok adójából állják. Régen Harrynek és Meghannak is járt ez a magas szintű védelem, ám miután 2020-ban szakítottak a családdal, és az Egyesült Államokban kezdtek új életet, azóta ez már nem jár nekik automatikusan.

Ő a Spanyol Királyság trónörököse 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos teremtés a spanyol trónörökös, Bourbon Leonóra spanyol királyi hercegnő.

Ezt is szeretjük