Harry és Meghan is ott lesz a királynő jubileumi ünnepségén: ezért nem örülnek a palotában
Harry és Meghan ki nem hagynák a királynő jubileumi ünnepségét.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten derült ki, hogy 2022 júniusában négynapos hosszú hétvégével ünneplik meg Erzsébet királynő 70 éves uralkodását Nagy-Britanniában. A platinajubileum alkalmából 2022. június 2-a és 5-e között megtartják a Trooping The Colour zászlós felvonulást, amit a pandémia miatt 2020-ban és 2021-ben sem rendeztek meg.

A Buckingham-palotánál koncertet szerveznek, emellett még számos más programra is készülnek a szervezők. A The Sun megtudta, Harry herceg és Meghan hercegné is azt tervezi, hogy részt vesznek az ünnepségen, ám a palotában nem repdesnek az örömtől.

Ezért nem örülnek a palotában Harry és Meghan döntésének

A hercegi pár az elmúlt hónapokban rendesen felkavarta az állóvizet botrányos kijelentéseikkel, márciusban ott volt a botrányos Oprah-beszélgetésük, majd Harry májusban újabb interjúkban szapulta a családját. A nyilatkozatok közül a legnagyobb visszhangot a rasszizmusvád, illetve Károly herceg rossz és rideg gyereknevelési stílusa keltette. A családtagok teljesen ledöbbentek és felháborodtak a házaspár viselkedésén, hiszen rájuk az a jellemző, hogy a nézeteltéréseiket zárt ajtók mögött beszélik meg, ahelyett, hogy telekürtölnék a médiát a gondjaikkal.

GettyImages-1198421581
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A palota dolgozói is dühösek rájuk, nem véletlen, hogy sokan már úgy gondolják, meg sem érdemlik, hogy Sussex hercege és hercegnéje maradjanak. Mivel a hercegi pár részt akar venni a jövő évi eseményen, így a szervezés nem lesz olyan egyszerű majd az udvaroncoknak.

- Harry mindenképpen ott akar majd lenni, már most fáj a fejünk emiatt, mert szerintünk biztos okoz majd kínos pillanatokat - mesélte egy bennfentes.

- Mégis hova állítsuk majd őket, ha tényleg megjelennek? Milyen eseményeken vehetnek majd részt? Ott lehetnek a Buckingham-palota erkélyén, miközben zajlik a zászlós díszszemle? Ez lesz a királynő uralkodásának 70. évfordulója, ezt pedig nem árnyékolhatja be semmi. Annyi kérdés van még azzal kapcsolatban, hogy mi legyen Meghannal és Harryvel - tette hozzá.

GettyImages-1052224930
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Az állapotos Meghan valószínűleg nem, ám Harry herceg ezen a nyáron mindenképp visszatér Angliába, ugyanis Diana hercegnő idén július 1-jén lenne 60 esztendős. Az évforduló alkalmából a hercegnőről megformált szobrot avatnak a Kensington-palotában. Persze születtek arról teóriák, hogy lehet, Harry mégsem lesz ott, mert szeretne részt venni kislánya születésén. Azt azonban nem hozták nyilvánosságra, mikorra írták ki a hercegnét, csak annyit mondtak, hogy a nyárra várják a picit.

Harry herceg és Meghan hercegné itt él

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű otthona van Montecitóban a hercegi párnak.

Ezt is szeretjük