Ciki, mitől nem hajlandó Harry herceg megválni: a műsorban vallotta be

Harry herceg is ragaszkodik a lyukas alsónadrágjaihoz.

GettyImages-996288038
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg Stephen Colbert műsorában járt ezen a héten, ahol nemcsak interjút adott, hanem még egy játékos kérdezz-felelekbe is beadta a derekát.

A játék lényege az volt, hogy csak egyszavas vagy nagyon rövid válaszokat adhatott a kérdésekre. Egy elég ciki dolog is kiderült róla.

Harry herceg sem válik meg szívesen lyukas alsónadrágjaitól

Colbert megkérdezte Harrytől, mi az a dolog, amiről tudja, ki kéne dobnia, de ő ezt mégsem teszi meg, erre a herceg csak ennyit felelt: "Ó, húúú, a lyukas alsónadrágjaim."

profimedia-0749104527
Fotó: Profimedia

Colbert erre visszakérdezett, hogy miért tartja még őket magánál, erre az előkelőség poénosan visszavágott, hogy egyszerűen nem akarja azokat elengedni. A műsorvezetőnek ez volt a válasza.

- Kedves emlékek fűznek hozzájuk? 

A herceg csak nevetett. A játék során kiderült, hogy Harry abban hisz, hogy az emberek, miután meghalnak, valamilyen állatként reinkarnálódnak, reméli, hogy elefánt lesz. A kedvenc illata a világon az a felesége, Meghan. Arra a kérdésre, hogy öt szóban jellemezze a hátralévő életét, ezt a választ adta:

 - Szabadság, boldogság, megvilágosodás, tér, szeretet.

A királyi család legnépszerűbb tagjai a magyarok szerint

Szerinted a magyar rajongók kit szeretnek a legjobban és a legkevésbé a királyi családból?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük