Harry herceg így ignorálta Meghant: lebuktató videó készült róluk

Harry herceg Michael Bublé fellépése alatt ignorálta Meghan hercegnét.

Harry herceg ignorálta Meghan hercegnét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné friss videóját elemezte Jesús Enrique Rosas testbeszédszakértő. A férfi szerint a herceg nem igazán foglalkozott a feleségével, miközben Michael Bublé egy Frank Sinatra-feldolgozást adott elő.

Harry herceg ignorálta Meghan hercegnét

A hercegi pár egy gálavacsorán vett részt Vancouverben, ahol Michael Bublé is a színpadra lépett. A zenész Frank Sinatrától adta elő a My Wayt, azonban a dalszöveget átalakította, ezzel is a hercegi párnak szeretett volna imponálni, amiből most mi is idézünk: "One man, life-changing plan, he does all he can, he’s a visionary. A sage, on history's page. Meghan calls him H, we call him Harry". Rosas ezt a pillanatot elemezte a YouTube-ra feltöltött videójában, 5 perc 12 másodperctől láthatod a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a herceg nem igazán foglalkozott a feleségével, még rá sem nézett.

- Meghan próbált cuki lenni Harryvel, de a herceg elhajolt tőle. Láthatod, hogy nem volt olyan pillanat, amikor figyelt volna a feleségére, nem fordult felé, végig csendben volt. Még ha nem is láthattuk szemből az arcát, oldalról látszik azért, hogy nem mozgott a szája. Az viszont picit furán vette volna ki magát, ha úgy beszélt volna Meghanhoz, hogy nem fordította volna az ő irányába az arcát.

Szerinte egy olyan pillanat volt, amikor Harry valamit reagált, és az az a pont volt, amikor mindenki Bublé szövegén nevetett, de ez sem győzte meg a szakértőt. Szerinte a herceg ott sem akart lenni azon az eseményen valójában.

- Amikor Meghan megérintette Harry arcát, a herceg csak még inkább eltávolodott tőle. Pedig a hercegné próbált közelebb férkőzni a férjéhez, de ő ebben nem volt partner.

Meghan felkereste a lábadozó Katalin hercegnét: kiderült, Vilmos felesége mennyire nyitott a békülésre

Meghan hercegné és Katalin hercegné a békülés útjára léptek.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük