Harry Meghan nélkül tért vissza Londonba: a reptéren szúrták ki a herceget
Harry herceg már Londonban tartózkodik, Fülöp herceg halála miatt tért vissza Angliába.

harry-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 99 esztendős Fülöp herceg április 9-én, péntek reggel hunyta le örökre a szemét, Erzsébet férjének halála az egész világot megrendítette, azóta szinte nincs nap, hogy a sajtó ne hozna le egy-egy újabb információt az előkelőséggel, illetve a temetésével kapcsolatban.

A rajongók azon kezdtek gondolkodni, hogy Meghan hercegné vajon részt vesz-e temetésen, ám a Buckingham-palota bejelentette, hogy nem, ellenben férje, Harry herceg természetesen elkíséri Fülöp herceget az utolsó útjára, írta meg az Independent. A Daily Mail brit lap ma a címlapján közölte, hogy Sussex hercegét látták a London-Heathrow-i repülőtéren.

Harry herceg már Londonban van Fülöp herceg temetése miatt

Meghan hercegné, aki a nyáron hozza a világra kislányukat, azért nem kísérte el férjét Angliába, mert az orvosa azt tanácsolta neki, hogy állapotosan, a koronavírus-világjárvány közepette inkább ne utazzon Amerikából Angliába, nehogy veszélyeztesse az ő vagy a magzat egészségi állapotát.

Az állapotos Meghan hercegnének az orvosa azt javasolta, hogy inkább ne utazzon külföldre.
Az állapotos Meghan hercegnének az orvosa azt javasolta, hogy inkább ne utazzon külföldre.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A brit lap úgy tudja, Harry herceg már szombat este elhagyta montecitói otthonukat, hogy elérje a legkorábbi gépet, ami Los Angelesből Londonba repíti. Vasárnap, a délutáni órákban több szemtanú is látta őt a londoni reptéren. Miután a herceg leszállt a repülőgépről, testőrök kíséretében beszállt egy fekete Range Roverbe, melynek sofőrje elszállította az előkelőséget a Kensington-palotába, ahol Vilmos herceg és családja lakik. Úgy tudják, hogy a herceg Nottingham Cottage-ben száll majd meg, ez volt Harry és Meghan első otthona.

A szabályok szerint a herceg ott tölti a karanténját öt napig, hivatalosan tíz napot kellene ott lennie, de ha a COVID-tesztje negatív lesz, nem kell további öt napot a házban töltenie. A házaspárhoz közel állók elmondták, hogy Meghan részt akart venni a temetésen, de az orvosa tanácsa miatt inkább az Egyesült Államokban maradt.

Fülöp herceg temetése április 17-én, szombaton lesz.
Fülöp herceg temetése április 17-én, szombaton lesz.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Fülöp herceg temetését április 17-én, szombaton, magyar idő szerint 16 órakor tartják meg a windsori Szent György kápolnában, egyperces néma csenddel indul a ceremónia. A COVID-19 miatt hozott korlátozások miatt csak 30 ember vesz majd részt a búcsúztatón.

Diana hercegnő így szerette fiait

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő és fiai legaranyosabb, közös pillanatait.

Ezt is szeretjük