Anorexiás volt Daniela Hantuchova?
Tényleg étkezési zavarai voltak?
Sikeres, gyönyörű és tehetséges, a teniszezőnő életét mégis megkeserítik a rosszindulatú pletykák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tenisz világában hemzsegő csinos, kelet-európai lányok tengeréből Daniela Hantuchova nemcsak szépségével, de fordulatos élettörténetével is kiemelkedik. A 24 éves szlovák sztár életében és karrierjében annyi csúcspontot és hullámvölgyet hagyott már maga mögött, hogy az még egy veterán sportolónak is sok lenne.

Vékonysága mögött sokan anorexiát sejtenek

Alig töltötte be a 18-at, de már olyan világsztárokat győzött le, mint Martina Hingis vagy Justine Henin.

A négy nyelven beszélő, magas, elbűvölően csinos új tehetségről nem győztek cikkezni a lapok, különösen, amikor parádes játékával a világranglista ötödik helyére verekedte fel magát.

Szédítő sikerek után teljes összeomlás

Nem sokkal ezután azonban úgy tűnt, az álom szertefoszlott. 2003-ban a wimbledoni tornán az esélytelennek tartott japán Shinobu Asagoe mindenki meglepetésére legyőzte a sztárt, Daniela pedig könnyekben fuldokolva hagyta el a pályát.

Az ígéretes tehetség a kudarc után teljesen összeomlott, és rövidesen ijesztő hírek kezdtek el keringeni róla. Drámaian lefogyott, szinte zörögtek a csontjai, és persze nem kerülhette el, hogy a pletykalapok hol anorexiásnak, hol bulimiásnak bélyegezzék.

A sztár végig tagadta a vádakat és mint mondta, testileg-lelkileg egyaránt nagyon megviselték a hamis híresztelések. Az összetört teniszezőnő karrierje romokban hevert, egyre zuhant a ranglistán, végül már az első 50-ből is kiszorult.

Sportkörökben kezdték teljesen leírni, amikor a nem várt fordulat végre bekövetkezett. Daniela összeszedte magát, súlya gyarapodni kezdett és a teniszpályán is újra sikert sikerre halmozott. Rövidesen visszanyerte régi, formás alakját, és teljes épségébené libbent vissza a világranglista 10. helyére.

A hosszúcombú szirén öntudatosabb és szexisebb, mint valaha. Tervei szerint a jövőben a divattervezéssel is megpróbálkozik, így férfi rajongói reménykedhetnek, hogy a falatnyi tenisszoknyák mellett nemsokára más szexi öltözékekben is láthatják a csinos sztárt.

Ezt is szeretjük