Az 53 éves Halle Berry elképesztő formában van - Bomba alakját a huszonévesek is irigyelhetik
Az egykori macskanő megvillantotta kockáit.

Halle-Berry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry mindig is az egyik legsugárzóbb csillag volt a hollywoodi sztárok égboltján, különleges szépsége és nőies alakja évek óta ámulatba ejti rajongóit. Úgy tűnik, az idő vasfoga őt messze elkerüli, 53 évesen jobb formában van, mint valaha, erről árulkodott az egyik Instagram-képe, amin jól látszik tökéletes hasizma.

Halle Berry legutóbbi fotójával felrobbantotta az Instagramot

Halle Berry mindig is élen volt a legdögösebb sztárok versenyében, sőt, a People magazin 2003-ban őt választotta meg a világ legszebb nőjének. Tökéletes alakját számtalan filmben megcsodálhatták a rajongók, erre kiváló példa a 2002-es Halj meg máskor című James Bond-film, de a mostani képeivel még ezen is túltesz.

Mindig is szeretett sportolni, de mostanra szenvedélyévé vált az edzés. A voksát a keto, vagyis ketogén diéta mellett tette le, nagyon figyel rá, hogy mindig e szerint étkezzen. Ez az elhivatottság meghozta gyümölcsét, elképesztő, milyen tónusos izmokra tett szert, követői is csak úgy elárasztották bókokkal.

- Egyszerűen muszáj volt leírnom, Halle, te egy olyan példakép vagy, akit mindannyiunknak követni érdemes! Te és az izmaid annyira inspirálnak, és bizonyítják, megéri keményen dolgozni! Egy igazi példakép vagy, köszönjük! - áradozott az egyik rajongója.

Míg egy másik így méltatta a sztárt:

- Az igazi szépség akkor mutatkozik meg, ha az ember lelke is szép, neked kivételes a lelked, a személyiséged, és ez nem mindennapi, még úgy is érezni, ha soha nem találkoztunk személyesen.

Halle Berry formáját pályatársai sem hagyják reakció nélkül, olyan sztárok kedvelik lelkesen minden képét, mint Zoe Saldana vagy Zendaya. 

Jennifer Aninston még mindig szexi - 50 évesen félmeztelenül pózolt a színésznő

A mai napig igazi szexszimbólumnak számító színésznőről ultradögös fotók készültek.

Ezt is szeretjük