Salma Hayek 53 évesen is gyönyörű smink nélkül - 40 feletti sztárok, akik büszkén mutatták meg természetes arcukat

Ezek a negyven feletti hírességek nem rejtegetik festetlen arcukat: többször is megmutatták már, hogy néznek ki smink nélkül.

40 feletti sztarok cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok híresség igyekszik mindig a legjobb formáját mutatni a nyilvános eseményeken - és persze a közösségi oldalain is. Vannak, akiknek csak olyan fotókkal van tele az Instagramjuk, amiken teljes sminkben vagy sok filterrel szerepelnek, hogy még tökéletesebben nézzenek ki.

Az ilyen felvételek sok nőben irreális elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben, és rengetegen érzik úgy miattuk, hogy nem elég szépek, nem elég tökéletes a bőrük, az arcuk, és rejtegetniük kell ráncaikat is.

Smink nélküli fotókon a 40 feletti sztárok

Szerencsére vannak olyan sztárok is, akik negyven felett sem takargatják festetlen, természetes arcukat, hanem büszkén mutatják meg önmagukat natúr külsővel, esetleg kisebb-nagyobb bőrhibákkal, szarkalábakkal. És bár igaz, hogy másmilyenek így, mint kifestve, mégis ugyanolyan gyönyörűek. Megmutatják, hogy egy nőnek sincs szüksége sminkre ahhoz, hogy igazán csodás és magabiztos lehessen. Nemcsak Salma Hayek osztott már meg magáról ilyen felvételeket: többek között Cameron Diaz, Penélope Cruz vagy éppen Cindy Crawford is posztolt már hasonlót.

Képek: Instagram, Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük