53 éves, de 33-nak néz ki a színésznő - Erre az egyszerű italra esküszik minden reggel

Elizabeth Hurley nem titkolja szépségtrükkjeit. Elárulta, mitől van állandóan bomba formában, és mitől ilyen ragyogó, fiatalos a bőre.

Elizabeth Hurley szépségtitkai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár az idő múlásával járó változások természetesek, és egyáltalán nem szabad negatívumként tekinteni rájuk, a legtöbben szeretnék minél tovább megőrizni fiatalos külsejüket. A genetika persze nagyban közrejátszik abban, hogy valaki hogy fest ötven- vagy akár hatvanévesen, de a táplálkozás, az életmód és a bőrápolás is erőteljesen hozzájárul ahhoz, hogy valaki évekkel fiatalabbnak tűnhessen a koránál.

A gyönyörű, 53 éves színésznő, Elizabeth Hurley például ránézésre húsz évet simán letagadhatna, és ezt saját bevallása szerint az adottságok mellett néhány étkezési és szépségtrükknek köszönheti. És nem csupán méregdrága arckezelésekről vagy plasztikáról van szó: a következő egyszerű tippeket mindenkinek javasolja.

Elizabeth Hurley fiatalos külsejének titkai

Elizabeth Hurley minden reggelét egy igen egyszerű, mégis nagyon hatásos itallal indítja. Felkelés után rögtön megiszik két pohár langyos vizet, ami amellett, hogy hidratálja és élénkíti, ragyogóvá és kipihentebbé teszi az arcát, beindítja az anyagcserét, így a bőrére és az alakjára egyaránt szuper hatással van.

elizabeth hurley

Általában nem hagyja ki a reggeli zuhanyt, ám előtte mindig leradírozza a testét, hogy leszedje az elhalt hámsejteket, és felpezsdítse a vér- és nyirokkeringését. Ha ezzel elkészült, beugrik a hideg víz alá egy vagy két percre, méghozzá azért, mert úgy véli, ez a francia nők feszes bőrének titka.

Mit eszik általában?

Reggelire nem a sztárok közt népszerű zöld turmixok közül választ, hanem görög joghurtot eszik egy kis banánnal és mézzel. Ebédjét általában a délelőtti edzés után fogyasztja el, ami a legtöbbször valamiféle gazdag zöldségleves, ami szerinte nagyban hozzájárul fiatalos külsejéhez és nádszálvékony alakjához. Napközben pedig mindig ügyel arra, hogy legyen nála legalább egy üveg víz, hiszen úgy gondolja, az állandó hidratálás a feszes, sima bőr egyik titka.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vacsorára grillezett csirkemellet vagy halat eszik rengeteg zöldséggel, és igyekszik figyelni arra, hogy minden tápanyagot természetes ételekkel vigyen be a szervezetébe, ne pedig táplálékkiegészítők, vitaminok formájában.

Amit még a bőréért tesz

Bár furcsán hangzik, a színésznő naponta hatszor keni át hidratálókrémmel az arcát, a nyakát pedig tíz alkalommal, így tartja folyamatosan hidratált állapotban a bőrét. És persze sosem feledkezik meg a magas fényvédelemről sem. A megfelelő mennyiségű szépítő alvást nélkülözhetetlennek tartja a fiatalos külsőhöz. Éjszakánként óvja bőrét a huzattól, így sosem alszik nyitott ablaknál, de arra is figyel, hogy ne legyen túl száraz, túl meleg vagy éppen túl párás a levegő.

25-nek néz ki, pedig 50 éves

Néhány nő elképesztően fiatalos külsejével veszi le a lábáról az embereket: a következő hölgyek akár 20-25 évet is letagadhatnak a korukból. Elárulták szépségtitkaikat.

25-nek néz ki, pedig 50 éves ez a nő - Elárulta, mit ken az arcára, és mit eszik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük