Diana legjobb barátnője a kis György keresztanyja: irtó cuki dolgokat árult el a hercegről

Györgyöt Diana hercegnő is imádta volna a a kis herceg keresztanyja szerint.

gyorgy-herceg-cuki-fotok-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és Julia Samuel 1987-ben, egy vacsorán találkoztak egymással. Rájöttek a beszélgetésük során, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak, így pár év alatt Samuel lett Diana első számú bizalmasa és legjobb barátnője. 

Nem csoda, hogy Vilmos hercegék édesanyjuk tragikus halála után is tartják vele a mai napig a kapcsolatot. Sőt, a hatvanesztendős, pszichoterapeutaként dolgozó asszonyt kérte fel 2013-ban Vilmos és Katalin, hogy ő legyen elsőszülött fiuk, György herceg keresztanyja, ezzel is a szívek királynője előtt szerettek volna tisztelegni. Samuel természetesen elfogadta a felkérést, így gyakran fordul meg a Kensington-palotában. 

György hercegről így nyilatkozott keresztanyja

A How to Fail with Elizabeth Day nevű podcastben mesélt a kis Györgyről, szavaiból érződött, mennyire odáig van a keresztfiáért.

- Csodálatos gyermek. Vicces, bátor és csintalan, és istenem, Diana úgy imádná őt. Ez, azt hiszem, az egész családnak egy szívszorító dolog - vallotta be.

Mint kiderült, azt az ajándékozási tradíciót is folytatta a családban, amit még Diana hozott be.

- Azt csinálom Györggyel, amit Diana művelt a fiaival, azaz direkt olyan lehetetlennek tűnő játékokat veszek neki, amik a legzajosabbak, és irtó sok időbe telik, mire össze lehet őket rakni. 

Juliát 2009-ben Vilmos herceg társaságában fotózták le.
Juliát 2009-ben Vilmos herceg társaságában fotózták le.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

György herceg mindig jóízűen nevet együtt keresztanyjával, ha sikerül egy-egy játékot összerakni, ami általában elviselhetetlen zajt ad ki magából, és feltűnően villog.

Dianával kapcsolatban így fogalmazott:

- Annyira jellegzetes nevetése volt, huncutul kacagott, ezzel pedig mindig feldobta a környezetét. Nem mellesleg, ő adta a legfantasztikusabb öleléseket.

Így hasonlít Charlotte hercegnő édesapjára

Képes összeállításunkban megnézheted, a kis Charlotte mennyire hasonlít Vilmos hercegre.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük