György herceg tündéri dolgot mondott anyukájáról - Katalin nagyon büszke volt rá
György hercegnek nagyon tetszett anyukája alkotása, ennek pedig hangot is adott.

gyorgy-herceg-katalin-hercegne-kertje-velemeny-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné az elmúlt hetekben együtt dolgozott Andree Davies és Adam White kertrendezőkkel, ugyanis azt szerette volna, hogy nagyon jól sikerüljön a chelsea-i virágkiállításra tervezett kertje.

Ez volt György herceg véleménye róla

Az installációval a brit gyerekeket szerette volna megörvendeztetni, ugyanis egy természetbeli játszóteret álmodott meg számukra, ahol kedvükre felfedezhetnek, pancsolhatnak, sarazhatnak.

- Remélem, hogy ez a kertrész arra ösztönzi majd a gyerekeket, a családokat és a közösségeket, hogy minél több időt töltsenek a szabadban, élvezzék a természet és a külvilág adta szórakozási lehetőségeket, és minőségi időt töltsenek el együtt - nyilatkozta a hercegné a munkájáról.

 A videóban György herceg édes kis brit akcentusát is hallhatod.

A kertet először az ő gyerekei próbálhatták ki: tegnapelőtt György, Charlotte és a kis Lajos is letesztelhették az édesanyjuk által megépített parkot. Már a posztolt fotókról is látszott, mennyire évezik a gyerkőcök a jó levegőt és a hancúrozást, azonban egy friss videóból az is kiderült, hogy a kis trónörökös mit gondol valójában édesanyja munkájáról.

A felvételen Vilmos herceg faggatja a kisfiút arról, hogy hogy pontozná az anyukája kertjét egy egytől tízig terjedő skálán. A lelkes György herceg azonnal rávágta: "Húsz ponttal". Édesapja is csak kacagni tudott a magabiztos kisfián, és ő is beszállt a gyerekeivel a játékba, sőt, még arra is megkérte őket, hogy lökjék meg a hintán.

Így játszottak a gyerekek anyjuk dizájnkertjében

Nézd meg a hintázó Charlotte-ot, a pacsáló Györgyöt és a szaladgáló Lajoskát!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük