Friss fotókon Katalin hercegné mindhárom gyereke - Charlotte ilyen cukin hintázik
Charlotte, György és Lajos is nagyot nőttek.

katalin-hercegne-gyerekei-viragkiallitas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné egy igazán különleges projektben vett részt az elmúlt hetekben: a palota néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy Vilmos herceg felesége egy installációt tervezett a chelsea-i virágkiállításra.

Gyermekei így játszottak a kertben

Tegnap be is mutatták az általa tervezett kertrészt, amit mindenki legnagyobb meglepetésére az ő csemetéi avattak fel. Ráadásul ezúttal nemcsak a nagyobb gyermekei, György és Charlotte vettek részt a rendezvényen, hanem a kis Lajos herceget is magukkal vitték.

- Remélem, hogy ez a kertrész, amit Adam White-tal közösen alkottunk meg, arra ösztönzi majd a gyerekeket, a családokat és a közösségeket, hogy minél több időt töltsenek a szabadban, élvezzék a természet és a külvilág adta szórakozási lehetőségeket, és minőségi időt töltsenek el együtt - nyilatkozta a hercegné.

A fotók természetesen magukért beszélnek - a kicsik imádták édesanyjuk alkotását, és órákig játszottak a kertben. Összeállításunkban megnézheted a palota által megosztott képeket - ugye, milyen nagyra nőttek a hercegi csemeték?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük