A 48 éves Gwyneth Paltrow smink nélküli fotója: vállalja, hogy injekcióztatja az arcát
Gwyneth Paltrow bátran vállalja festetlen arcát.

gwyneth-paltrow-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow a ’90-es években sokak számára volt a szépség megtestesítője. Karcsú vonalaival, aranylóan szőke hajával és mindig tökéletes megjelenésével elvarázsolta a rajongókat, a filmrendezőket, valamint olyan sármos férfi színészeket is magába bolondított, mint Brad Pitt vagy Matt Damon.

A 48 éves sztár ugyan a mozifilmekben mindig tetőtől talpig ki van festve, a valóságban inkább a természetesség híve. Civilben vagy csupán leheletnyi alapozót és szempillaspirált ken fel magára, vagy teljesen natúr arccal lép ki az utcára.

Gwyneth Paltrow smink nélkül

Festetlen vonásait az Instagramon sem rejtegeti, sőt az utóbbi időben többször kapja le magát így, mint fordítva. A hétvégén feltöltött fotóinak készítése előtt sem ült le a pipereasztalhoz, smink nélkül fényképezkedett Párizs utcáin.

Az Oscar-díjas színésznő évek óta több lábon áll. Nem csak filmes munkáival foglalkozik, a divatipar és a gasztronómia terén is képviselteti magát. 2005 óta ő az Estée Lauder egyik reklámarca, illetve több szakácskönyvet dobott a piacra. Rajongóival mindig is szívesen megosztotta szépségpraktikáit, sőt nyíltan vállalja azt is, hogy olykor injekciós kezeléseken vesz részt, hogy ezzel fiatalítsa az arcát.

- Manapság sokszor elítélik az olyan nőket, akik valamilyen szépészeti kezelést vagy beavatkozást vesznek igénybe. Fontosnak tartom, hogy az emberek ne érezzék magukat megszégyenülve a döntéseik miatt. Elfogadom, ha valaki inkább a természetes szépségtrükköket részesíti előnyben, de én nyitott könyv vagyok mindenre - írta meg szavait a Daily Mail.

Azt is leszögezte, nem azért injekcióztatja az arcát, hogy úgy nézzen ki, mint húszévesen. Nem esik át a ló másik oldalára, meg szeretné tartani karakterességét.

- Olyat sosem csináltatnék, ami után már nem is hasonlítanék önmagamra. Nem akarok fiatalabbnak kinézni. Nem ez a lényeg. Kipihentnek és üdének szeretném látni a vonásaimat, és jól akarok kinézni a koromhoz képest - ezt a US Weeklynek ecsetelte.

Színésznők smink nélkül

Képes összeállításunkban a legnépszerűbb színésznők smink nélküli képeit láthatod.

Ezt is szeretjük