Gwyneth Paltrow lánya bájos szőkeség: a 18 éves Apple édesanyja hasonmása is lehetne
Gwyneth Paltrow és Chris Martin lánya csodaszép tini, Apple nagyon hasonlít édesanyjára.

gwyneth-paltrow-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow 24 évesen Brad Pitt jegyese volt, azonban esküvőre nem került sor, és szakítottak. Ezután Ben Affleckkel alkotott egy párt, azonban 2000-ben ez a kapcsolat is zátonyra futott. 2002-ben talált rá újra a nagy szerelemre, a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal rögtön kialakult köztük a vonzalom.

A szerelmesek 2003-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, első gyermekük 2004-ben született, és az Apple nevet kapta. 17 éves fiuk, Moses Martin, aki testvéréhez hasonlóan örökölte édesanyja vonásait.

Gwyneth Paltrow lánya, Apple

Az ötvenéves színésznő nagyon büszke a családjára, két gyermeke a szeme fénye. Az Instagramján osztott meg egy közös családi fényképet, amelyen 18 éves lányával és 17 éves fiával együtt látható egy idilli tengerparti környezetben.

„A 2022-es évet rengeteg szeretettel és egy kis hullámmal zártuk” - írta a képéhez a sztár.

Apple szép nővé cseperedett, aki nagyon hasonlít az édesanyjára. Pont olyan szőke, a szemei igézően kékek, finom arcvonásai pedig angyalivá teszik a megjelenését.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az alkatát is örökölte, karcsú és nőies idomokkal rendelkezik, amelyet - továbblapozva a képeket - a fürdőruhás fotókon is láthatunk. Édesanyjával egy hajón fekszenek egymás mellett, és napfürdőznek.

Anya és lánya kapcsolata kiegyensúlyozott és harmonikus, amelyről a Szerelmes Shakespeare sztárja büszkén mesélt a Daily Starnak 2006-ban.

- Nagyon szeretem mindkét gyermeket, méghozzá egyformán. Apple sokszor azt mondja nekem, hogy „anyuci” az „anya” helyett, de én ezt egy cseppet sem bánom.

Chris Martin és a színésznő 2014-ben vált el, a szakítás folyamatát később tudatos elengedésként fogták fel. 2018-ban újra férjhez ment, jelenleg Brad Falchukkal él boldog házasságban. Chris Martin Dakota Johnson színésznővel alkot egy párt 2017 óta.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Tom Cruise és Katie Holmes egy szem lánya 2022 áprilisában ünnepelte 16. születésnapját. Suri Cruise bár nem a nyilvánosság előtt éli az életét, ettől függetlenül a lesifotósok rendszeresen megörökítik New Yorkban. Egyre jobban hasonlít édesanyjára, akivel olyanok, mint két tojás.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük