Az 53 éves Gwen Stefani csillogó miniruhába bújt: íme az énekesnő legdögösebb szettjei

Gwen Stefani dögös és vagány stílusával nem tudunk betelni.

gwen-setfani-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwen Stefani híres merész stílusáról, amelyet mindig előszeretettel mutat meg a közösségi médiában is. Az 53 éves énekesnő bármilyen ruhadarabba is bújjon, egy dolgot biztosra vehetünk: káprázatosan és extravagánsan fog festeni benne.

Egyedi stílusának köszönhetően sokak szívéhez nagyon közel áll, amelyet kommentek formájában mindig a tudtára is adnak.

Gwen Stefani stílusa

A 2022-es Voice mentora egy csillogós arany ruhában mutatta meg idomait. A kreáció különlegessége abban rejlett, hogy alul színes gyöngyök és flitterek díszítették.

Ehhez a testhezálló ruhához egy színben passzoló, arany tűsarkú csizmát vett fel, amely kihangsúlyozta formás lábait és karcsú alakját. Rendkívül szexi volt ebben a darabban, és csoda, hogy megúszta a villantást a rövidre szabott miniben. 

A szexi összeállításhoz a vállára terített egy khaki színű kiskabátot, amellyel ellensúlyozta a túl sokat sejtető ruháját. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy eddig milyen szexi ruhákban nyűgözte le a rajongókat Gwen Stefani. Neked melyik volt a kedvenced?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images 

Ezt is szeretjük