Az 53 éves Gwen Stefani csillogó miniruhába bújt: íme az énekesnő legdögösebb szettjei

Gwen Stefani dögös és vagány stílusával nem tudunk betelni.

Gwen Stefani stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwen Stefani híres merész stílusáról, amelyet mindig előszeretettel mutat meg a közösségi médiában is. Az 53 éves énekesnő bármilyen ruhadarabba is bújjon, egy dolgot biztosra vehetünk: káprázatosan és extravagánsan fog festeni benne.

Egyedi stílusának köszönhetően sokak szívéhez nagyon közel áll, amelyet kommentek formájában mindig a tudtára is adnak.

Gwen Stefani stílusa

A 2022-es Voice mentora egy csillogós arany ruhában mutatta meg idomait. A kreáció különlegessége abban rejlett, hogy alul színes gyöngyök és flitterek díszítették.

Ehhez a testhezálló ruhához egy színben passzoló, arany tűsarkú csizmát vett fel, amely kihangsúlyozta formás lábait és karcsú alakját. Rendkívül szexi volt ebben a darabban, és csoda, hogy megúszta a villantást a rövidre szabott miniben. 

A szexi összeállításhoz a vállára terített egy khaki színű kiskabátot, amellyel ellensúlyozta a túl sokat sejtető ruháját. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy eddig milyen szexi ruhákban nyűgözte le a rajongókat Gwen Stefani. Neked melyik volt a kedvenced?

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images 

Ezt is szeretjük