Cindy Crawford lánya görög istennő volt csillogó ruhájában a MET-gálán: fotókon az estélyik

Mutatjuk, milyen ruhákban tündököltek a sztárok a 2022-es MET-gálán.

A 2022-es MET-gála ruhái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este megtartották a MET-gálát a New York-i Metropolitan Múzeumban, a jótékonysági eseményen a sztárvilág krémje vonult fel. Minden évben más tematika alapján kell kiöltözniük a hírességeknek, idén a gilded glamour dresszkódot adták meg a szervezők támpontnak. Lényegében a New York-i társasági élet első igazi aranykorára, az 1800-as évek második felére jellemző stílusú estélyikre gondoltak, persze mindezt modern köntösbe csomagolva.

Ruhák a 2022-es MET-gálán

A gála az év divateseményének számít, ilyenkor a hírességek nem mindennapi kreációkban mutatkoznak a vörös szőnyegen. Idén sem volt hiány a szexi és extravagáns szettekből, de voltak, akik inkább a klasszikus eleganciára szavaztak. Cindy Crawford modellként dolgozó lánya, Kaia Gerber volt az egyik legdögösebb sztár az este, a fiatal szépség csillogó ruhájában olyan volt, akár egy görög istennő. Katalin hercegné kedvenc márkájától, az Alexander McQueentől szerezte be az estélyijét. A frizuráját begöndörítette, amitől még drámaibbá és különlegesebbé vált a megjelenése.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a sztárok az idei MET-gálán.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük