Dwayne Johnson felesége combvillantós estélyiben keltett feltűnést a Grammy-gálán: ők voltak az egyik legszebb sztárpár

Ezek a sztárpárok voltak ott a 2023-as Grammy-gálán.

dwayne-johnson-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 65. Grammy-gálát hétfő hajnalban tartották meg Los Angelesben, a hírességek közül sokan egyedül mentek a díjátadóra, mások viszont a partnerükkel együtt léptek a vörös szőnyegre. Dwayne Johnson még arra is ügyelt, hogy a felesége, Lauren Hashian estélyijével jól harmonizáljon a szettje.

Sztárpárok a 2023-as Grammy-gálán

A népszerű akciósztár azért volt ott a gálán, hogy egy díjat adjon át Adele-nak a legjobb pop-szólóelőadásért. Johnson egy arany öltönyt választott az alkalomra, míg a neje egy szexi, combvillantós ezüst estélyiben lépett a vörös szőnyegre. Ők voltak az egyik legszebb sztárpár. Rajtuk kívül még jelen volt a gálán Jennifer Lopez és Ben Affleck, Adele és szerelme, Rich Paul, Heidi Klum és férje, de még az újdonsült szülők, Paris Hilton és Carter Reum sem hagyták ki az eseményt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sztárok vettek részt a 2023-as Grammy-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük