Gordon Ramsay legkisebb lánya bikinis bombázó: a 19 éves Tilly Dubajban sütteti a hasát
Gordon Ramsay legkisebb lánya megmutatta bikinis alakját.

gordon-ramsay-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay nagycsaládos édesapa, feleségével, Tanával öt gyermeket nevelnek. Három lányuk és két fiuk született, a család legkisebb tagja, Oscar még nagyon kicsi, 2021 tavaszán lesz kétéves. Legidősebb lányuk, Megan 22, ikreik, Holly és Jack 20 esztendősek. Legkisebb lányuk, Tilly novemberben lett 19 esztendős.

Ő Gordon Ramsay legkisebb lánya, Tilly

A fiatal lány édesapjához hasonlóan imád főzni, el sem tudná képzelni az életét, hogy ne a konyhában alkosson.

- Amikor te vagy a legfiatalabb egy nagy családban, szinte üvöltened kell, hogy észrevegyenek. Én az üvöltés helyett inkább főzni kezdtem, egyszerűbb felhívni magadra a figyelmet, ha valami finom vacsorát készítesz - magyarázta a lány 2017-ben a Waitrose Weekendnek adott interjújában, amelyben azt is elárulta, hogy bár apja nagyon szigorú a tévében, a valóságban egyáltalán nem így viselkedik, egy teljesen normális és átlagos apuka.

A 19 éves szőke szépség Instagramon is nagy népszerűségnek örvend, követőivel rendszeresen megosztja az élete minden pillanatát. A hétvégén volt annyira szerencsés, hogy elutazhatott nővérével, Megannal Dubajba. Több bikinis képet is feltöltött közösségi oldalára, sok rajongó dicsérte, hogy mennyire dögös. Azonban akadtak kritikusok is, akik felháborodtak azon, hogy a koronavírus-világjárvány alatt elment nyaralni a testvérével.

Képes összeállításunkban megnézheted Gordon Ramsay legkisebb lánya, Tilly fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük