Ijesztő fotók! Borzasztóan megöregedett Goldie Hawn
Goldie Hawn fiatalon igazi szexbomba volt, ám az idő felette is eljárt, még ha ezt nem is hajlandó tudomásul venni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn szőke hajával és csodálkozó kék szemével fiatalkorában igazi nehézbombázónak számított, ám az idő bizony felette is eljárt, és bár a plasztikázás sem áll távol tőle, smink nélkül már-már ijesztően néz ki.

Talán épp a sebészkésnek köszönheti, hogy a lesifotókon arca igencsak torznak tűnik. Pedig 60 fölött sokkal természetesebbnek hatna ráncokkal, mint így, kifeszítve - felpumpált ajkairól nem is beszélve.

Smink nélkül ijesztő

A díva sminkben és estélyiben korához képest még mindig remekül fest, ugyanakkor a paparazzók képei megmutatják a valóságot.

Láthatóan ez azonban őt egy cseppet sem zavarja, hiszen az egyik fotón - kissé fanyar arccal - egyenesen belenéz a kamerába.

Talán sokan nem tudják, de a sztár táncosként kezdte karrierjét. Már hároméves korában balettórákra járt, sokáig a tánc volt az élete, kenyerét is ezzel kereste, ám az egyetemen már színjátszást tanult.

Lánya is befutott

Első filmszerepét 1968-ban kapta, az egy évvel későbbi A kaktusz virágában nyújtott alakításáért pedig átvehette a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart. Innentől kezdve folyamatosan jöttek a jobbnál jobb szerepek, melyekben drámai és komikus énjét is megcsillogtathatta.

Lánya, Kate Hudson külsőre nagyon hasonlít hozzá, és színésznőként is legalább olyan népszerű, mint a híres mama egykor.

Goldie az utóbbi években nem forgatott, legutóbb a 2002-es Örök lányokban láthattuk.

Ezt is szeretjük