Az X-akták Scully ügynökére nem így emlékszünk: lélegzetelállítóan fest szőkén Gillian Anderson

Évtizedeket letagadhat a korából Gillian Anderson, 51 évesen fiatalosabb, mint valaha.

jillian-anderson
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg sci-fi-rajongó örülhetett, amikor a ’90-es években a Fox csatorna elkezdte sugározni az X-akták című sorozatot. A paranormális eseteket feldolgozó szériában nem csak az izgalmas történet ragadta meg a nézőket, a főszereplők dinamikája is könnyedén elvitte a hátán a produkciót. 

David Duchovny és Gillian Anderson keltette életre a főszereplőket, Mulder és Scully ügynököt. Mindketten zseniálisan formálták meg karaktereiket, míg előbbi sziporkázott laza FBI-osként, partnernője megjelenésében is idomult a szerepéhez.

Gillian Anderson szőke hajjal

Félhosszú, vörösesbarna hajával, decens kosztümjeivel élethűen hozta a szigorú figurát. Ám ha végignézünk legfrissebb fotóin, a merev jelző az utolsó, ami eszünkbe jut. 27 évvel később teljesen megújította külsejét.

gillian-anderson-1
Fotó: Getty Images Hungary

A haját évekkel ezelőtt platinaszőkére festette, ami nemcsak kiemeli kék szemét, de sokkal divatosabb és fiatalosabb hatást kelt. Unalmas ruhákat sem találni a gardróbjában, bátran bújik dögös, dekoltált darabokba a hétköznapokban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

51 évesen fiatalosabban fest, mint karrierje kezdetén. Esetében nem arról van szó, hogy sebészeti beavatkozások segítségével faragna a korából, ő a bőrápolási rutinban hisz. Negyven éves kora óta tudja, mi a legtökéletesebb recept számára. Ezt nem rest megosztani követőivel, Instagram-oldalán egy posztban felsorolta, milyen termékeket használ.

gillian anderson 2
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

A belső harmóniára is odafigyel, szerinte, ha valaki rendben van mentálisan, az a külsején is látszik. A The Guardiannak vallotta be, bár mára teljesen összhangban van önmagával, volt idő, amikor a házból sem szívesen lépett ki. Azt is elárulta, hogy emiatt szakemberhez fordult, 14 éves kora óta terápiára jár.

Munkafronton változatlan a sikere, a sorozat 2018-as fináléja után maradt a televíziózásnál, most a Netflix két különböző bombasikerében is viszontláthatod. A Szexoktatásban dögös anyukát alakít, a Korona ötödik évadában pedig ő lesz Margaret Thatcher.

Így fest a Dallas sztárja 61 évesen

Charlene Tilton világhírű sztár lett, mikor a ’80-as évek sikersorozatában, a Dallasban megkapta a bájos naiva, Lucy szerepét. A nézők egy csapásra a szívükbe zárták Jock Ewing és Miss Ellie unokájaként.

Ezt is szeretjük