Geri Halliwell volt a Spice Girls vörös hajú sztárja: friss fotókon az 50 éves énekesnő

Geri Halliwell ma már férjnél van, és két gyermek édesanyja.

geri-halliwell-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geri Halliwell akkor vált egy csapásra világsztárrá, amikor a Spice Girls lánycsapat berobbant a köztudatba a Wannabe című slágerükkel 1996-ban. A '90-es években nagy divat volt, hogy az együttesek tagjaira ráaggattak valamilyen becenevet, Halliwellt akkoriban csak Ginger Spice-ként emlegették.

1998-ban kilépett a csapatból, majd szólókarrierbe kezdett, és olyan slágerei voltak, mint a Mi Chico Latino vagy az It's Raining Men. Miután a Spice Girls újból összeállt 2007-ben, ő is csatlakozott a többiekhez. Az ötvenéves énekesnő ma már családjával tölti ideje nagy részét.

Geri Halliwell így néz ki most

A február 19-ei BAFTA-gálán jelent meg utoljára a vörös szőnyegen, a képet elnézve bátran letagadhatna éveket a korából.

GettyImages-1467849697
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Mielőtt a Spice Girls énekesnője lett volna 1994-ben, egy mallorcai nightclubban táncolt, modellkedett, a brit Sun bulvárlapban jelentek meg rendszeresen a dögös fotói. Később ezeket a képeket ismét publikálta 1998-ban a Playboy és a Penthouse magazin, ekkor már Halliwell nevét az egész világ ismerte.

A hirtelen jött hírnév nem tett jót az egészségének, egyre tudatosabban elkezdte kontrollálni, mennyit egyen, a súlya megszállottja lett. Átesett a ló túloldalára, és bulimiás lett, erről Oprah-nak mesélt, írta meg a Hello! magazin. 44 kilóra lefogyott, és majdnem belehalt a betegségbe. Robbie Williams tanácsolta neki, hogy mindenképp kérjen orvosi segítséget, énekeskollégájának egy életre hálás ezért. Az anyaság is sokat segített neki abban, hogy ismét jó viszonyt ápoljon az étellel, nem akart rossz példát mutatni a gyerekeinek. Megtanult sütni, még a Great British Bake Off című műsorban is szerepelt.

2006-ban hozta világra lányát, Bluebell Madonnát, akinek édesapja Sacha Gervasi rendező. Végül a férfival elváltak útjaik. Utána is voltak kapcsolatai, de a nagy szerelemre még éveket kellett várnia. Christian Hornerrel, a Forma-1-es Red Bull csapatfőnökével 2014-ben kezdett járni. Már 2009 óta ismerték egymást, de csak évekkel később jöttek össze.

Nem sokat vártak az esküvővel, 2015 májusában már össze is házasodtak. 2016 októberében derült ki, hogy Halliwell várandós, fiuk, Montague George Hector 2017 januárjában született meg.

Közösségi oldalán szívesen megmutatja gyermekeit, lánya már tinédzseréveiben jár, és le sem tagadhatná híres édesanyját. A szemeit és a hajszínét is tőle örökölte.

Kisfia idén januárban lett hétéves, róla is gyakran posztol Instagram-oldalára. Többször adott interjút azzal kapcsolatban, hogy nyitott lenne még egy gyermekre, szívesen örökbe fogadna, de egyelőre két gyermek anyukája. Férjének előző kapcsolatából született egy lánya, így lényegében egy mozaikcsaláddá váltak.

Peter Andre, a Mysterious Girl énekese

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Peter Andre.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük