Emlékszel a Hanson testvérekre? A 90-es évek tinisztárjait tutira nem ismernéd már fel
A Hanson testvérek legnagyobb slágere az MMMBop volt.

GettyImages-100504755
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a '90-es évek egyik legnagyobb slágerére, az MMMBopra? A Hanson fivérek dala szinte mindenki fülébe belemászott, az már más kérdés, hogy kiből milyen érzelmeket váltott ki a sláger. Sokan imádták, míg mások azonnal csatornát váltottak, ha elkezdődött ez a szám.

Isaac, Taylor és Zac a '90-es évek ünnepelt tinisztárjai lettek, miután 1997-ben meghódították a slágerlistákat. A fiúk a mai napig a zenének élnek.

Így néznek ki ma a Hanson testvérek

A '90-es évek elején kezdték a pályafutásukat, eleinte a cappella dalokat énekeltek, majd mindhárman megtanultak hangszereken játszani. A legidősebb testvér, Isaac az MMMBop sikere idején 17, a középső, Taylor 14, Zac pedig 12 éves volt. Természetesen a mai napig összetartanak, és zenélnek: baloldalt a legidősebb, jobboldalt a legkisebb fivér látható.

1997-ben jelent meg a Middle Of Nowhere című debütáló albumuk, legutóbbi lemezük, a Red Green Blue 2022-ben született.

Manapság már mindhárman nősek, érdekesség, hogy mindnyájuk egy-egy rajongójukkal kötött házasságot. Isaac 2003-ban ismerte meg Nicole-t, akit a közönségük soraiból szúrt ki, egyből megérezte, hogy ott van köztük valami láthatatlan kapocs. Három gyereket nevelnek. Taylor 2000-ben szeretett bele rajongójába, Natalie-ba, akit két év járás után feleségül is vett. Hét gyerekük lett. Zac is a 2000-es évek elején ismerte meg jövendőbelijét, Kathrynt 2006-ban vette el. Bátyjaihoz hasonlóan ők is több gyermeket vállaltak be, öt csemetéről gondoskodnak.

Peter Andréra is emlékszel még?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Peter Andre.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük