Peter Andre volt a 90-es évek jóképű sztárja: közel az 50-hez így néz ki a Mysterious Girl énekese
Peter Andre, a Mysterious Girl énekese ma már négygyerekes apa.

peter-andre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Andre a 90-es évek egyik feltörekvő popsztárja volt, olyan slágerei voltak, mint a Mysterious Girl, a Flava vagy az I Feel You. A hirtelen jött siker nemcsak rajongókkal, hanem utálókkal is járt, előfordult, hogy azzal fenyegették, megölik. Pánikrohamai miatt évekre eltűnt a nyilvánosság elől, majd 2004-ben tért vissza, akkor szerepelt a brit I’m a Celebrity... Get Me Out Of Here! című túlélőshow-ban, amelynek harmadik helyezettje lett. Azóta nemcsak énekes, hanem tévés személyiség és producer is.

Peter Andre, a Mysterious Girl énekese

Bár Angliában született, gyerekkora egy részét Ausztráliában töltötte, a tánc és a zene nagyon közel állt a szívéhez. 14 évesen még egy táncversenyen is elindult, melynek első helyezettje találkozhatott Michael Jacksonnal, végül csak második lett. 1989-ben a New Faces tehetségkutatón indult el, amelynek következtében egy 146 ezer dolláros lemezszerződést ajánlottak neki.

Azért, hogy befusson a popiparban, visszatért Angliába, ahol felvette az első lemeze dalait. A korong 1993-ban került a boltok polcaira, majd 1996-ban megjelent második lemeze, a Time, amelyen az ikonikus Mysterious Girl is hallható.

1997-es, harmadik lemeze után lelki gondjai miatt elszökött az Amerikai Egyesült Államokba, majd hat évvel később visszatért a köztudatba. Az I’m a Celebrity... Get Me Out Of Here! új lehetőségeket nyitott meg számára, ráadásul még a szerelem is rátalált. Katie Price modell lett a párja, majd felesége, két gyerekük lett, Junior és Princess, fiuk 2005-ben, lányuk 2007-ben született. 2009-ben azért váltak el, mert Andre azt hitte, hogy a neje megcsalta.

- Sosem akartam tőle elválni, sajnálom, hogy azt hitte rólam, viszonyom van valakivel - fogalmazta 2012-ben a modell a Radio 4 Woman’s Hour című műsorában, hozzátéve, Andrénak semmi bizonyítéka nem volt arra, hogy tényleg megtörtént a félrelépés.

Andre 2010-ben újra szerelembe esett, az akkor még orvosnak készülő egyetemista lány, Emily MacDonagh csavarta el a fejét. Mintha az égiek is azt akarták volna, hogy megismerkedjenek: a sztárt a vesekövével műtötték, az operáció után annyira hálás volt az orvosának, hogy ajándék koncertjegyet adott neki. A doktor túl elfoglalt volt ahhoz, hogy megnézze az énekest élőben, így lányának, Emilynek adta oda a belépőjét. A fiatal lány még találkozhatott is Andréval a backstage-ben, ekkor alakult ki a vonzalom köztük. Bár 16 év korkülönbség van köztük, de ez egyáltalán nem zavarja őket.

Két gyereket nevelnek, akiknek az arcát nem mutatják meg a médiában: Amelia nyolc-, Theodore hatéves. Már témába jött, hogy esetleg vállalnak még egy gyerkőcöt.

- Mivel Theo ennyire gyorsan megnőtt, rögtön felvetődött, mi lenne, ha lenne még egy babánk. (...) Amikor a legfiatalabb gyereked már nem is annyira kicsi, újra elgondolkodsz a gyerekvállaláson, de ez ismét megtörténne veled, ha vállalnál még egyet, és csak egyre több gyereket hoznál a világra - fogalmazta az OK! magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Peter Andre.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük