Emlékszel az Aqua együttes énekesnőjére? A 49 éves Lene mellett ma már elmennél az utcán
Fotón mutatjuk az Aqua együttes énekesnőjét, Lene Grawford Nystrømot.

aqua-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években számos europopformáció aratott óriási sikereket, közéjük tartozott a dán-norvég Aqua együttes is. Legnagyobb slágerük az 1997-es Barbie Girl volt, második albumuk megjelenése után feloszlottak, de 2007-ben ismét összeálltak.

A négytagú csapat tagjai közül a legtöbben az énekesnőre, Lene Grawford Nystrømra emlékezhetnek. A sztár idén októberben már ötvenéves lesz.

Az Aqua együttes énekesnője így megváltozott

Lene rendszeresen posztol az Instagram-oldalára, a fotókon szemmel látható, mennyire sokat változott a stílusa az elmúlt évtizedekben. Akik a régi Aqua-klipekből emlékeznek csak rá, ők gondolkodás nélkül elsétálnának mellette az utcán. A mai napig fellép a zenekarral.

Érdekesség, hogy a csapat másik tagja, René Dif fedezte fel tehetségét 1994-ben egy norvég hajón. Lena ott dolgozott énekesnőként. Munkakapcsolat, később pedig szerelem is kialakult köztük, de három év után szakítottak.

2001 augusztusában az Aqua másik tagja, Søren Rasted lett a férje, Las Vegasban mondták ki a boldogító igent. India lányuk 2004-ben, Billy fiuk 2006-ban született. Zenész szerelmével végül tönkrement a házasságuk, 2017-ben mondta ki a bíróság a válásukat.

Peter Andre napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Peter Andre.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük