Diana és George Michael viszonya több volt puszta barátságnál - Kiderült az igazság
Az énekes új életrajzi könyve bemutatja a valódi viszonyukat.

diana-hercegno-george-michael-viszonya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Michael a tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnő egyik legközelebbi bizalmasának vallotta magát, azonban, mint kiderült, jóval több volt ennél a Lady Di szemében.

Ilyen volt a viszonyuk valójában

A 2016 decemberében elhunyt énekesről készült legújabb életrajzi könyv felfedi a valóságot kettejük viszonyáról: kiderül belőle, hogy Diana valójában odavolt a jóképű - ám saját neméhez vonzódó - sztárért.

- Megszoktam, hogy gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők vonzódnak hozzám, és ő egy volt közülük. Nem kérdés, hogy többet akart tőlem - jó néhány dolog történt kettőnk között, ami erre enged következtetni. Mielőtt felmerülne a kérdés: nem, nem feküdtem le vele. Az maga lett volna a katasztrófa. Sokszor még felhívni sem mertem, mert nem akartam túl tolakodónak tűnni, inkább megvártam, hogy ő telefonáljon - írta a memoárjában.

diana-hercegno-george-michael-viszonya-1
Az évek során nagyon szoros barátság szövődött kettejük között - Diana előszeretettel panaszkodott az énekesnek a királyi család tagjaira, akik nem bántak vele kesztyűs kézzel.
- Sokszor beszélt nekem arról, hogy el akar válni Károlytól. Nemcsak a férje viszonya és nemtörődömsége zavarta, hanem a család többi tagja is. Nem az az összetartó és szerető família, akiknek mutatják magukat a külvilág felé. "Egy percig sem bánom, hogy kiszakadok ebből a barátságtalan, könyörtelen családból" - ezt mondta nekem a válás után - áll az énekes életrajzi könyvében.
diana-hercegno-george-michael-viszonya-2

George Michael összeomlott, mikor megtudta, hogy Diana a tragikus baleset következtében elhunyt, ugyanis az édesanyját is abban az évben veszítette el. Elton John mellett ő is ajánlott az emlékének egy dalt: a You Have Been Loved című slágerével emlékezett meg a szívek hercegnőjéről.
 
Ezt is szeretjük