George Clooney mindent megtesz 3 éves ikreiért: Amal csak egyetlen feladattól tiltotta el
George Clooney, amiben csak tud, segít Amalnak.

george-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney és Amal Clooney magánéletükbe csak ritkán engednek bepillantást, ám néha a színész az interjúi alatt elkotyog pár információt a hétköznapjaikról.

A sztárpár ikrei 2017. június 6-án jöttek a világra, kislányuk az Ella, kisfiuk az Alexander nevet kapta. Nem azon ismert emberek közé tartoznak, akik rendszeresen megmutatják gyermekeiket a nagyvilágnak, csak néhány lesifotó készült róluk. Clooney le sem tagadhatná, mennyire élvezi az apaságot, a W magazinnak adott legújabb interjújában is megemlítette a csemetéit.

George Clooney mindent megtesz az ikreiért

Az 59 éves sztár elmondta, hogy a koronavírus óta szinte minden idejüket az otthonukban töltik, ugyanúgy élik mindennapjaikat, mint bármilyen átlagos család. Clooney rendes férj, még a mosásba is besegít feleségének.

GettyImages-612044486
Fotó: Todd Williamson / Getty Images Hungary

- Elmondom neked, mi az egyik hobbim otthon, naponta két-három mosást csinálok, mosogatok, mert hát ezek a gyerekek nagyon rendetlenek - viccelődött.

Az elmúlt egy évben sokan váltak a saját fodrászukká otthon, ez alól Clooney sem kivétel.

- A kisfiam frizuráját és a sajátomat is én magam vágom. Ráadásul az én hajam olyan, mint a szalma. A kislányomét sosem vághattam le, nagy bajba kerülnék, ha megtenném - számolt be az egyetlen feladatról, amiről letiltotta felesége.

GettyImages-673557970
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Ha véletlen elrontom a fiam haját, semmi baj, gyorsan megnő úgyis, de a feleségem megölne, ha hozzáérnék a lányunk frizurájához.

A kisgyerekek nevelése bizony sok energiát elvesz a szülőktől, ám a Clooney házaspár igyekszik némi romantikát belevinni a kapcsolatukba, hogy életben tartsák a tüzet.

- Még a karantén alatt is az a szokásom, hogy írok neki szerelmes levelet, amit az íróasztalára teszek, persze ő is szokott nekem üzenni, általában a párnám alá helyezi a levelét. Hiszek ezeknek az írásoknak az erejében - ezt az AARP-nek mesélte az év elején.

- Ha ez csak egy SMS lenne, más érzést váltana ki szerintem. Talán ez valami generációs dolog, és lehet, hogy húsz év múlva már nem így fogunk kommunikálni, de nekem sokat jelent, ha a másik leül, és kézzel leírja a gondolatait.

Amal Clooney legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Amal Clooney leggyönyörűbb ruháit.

Ezt is szeretjük