Brad Pittet rém kínos helyzetbe hozta George Clooney: főhetett is a feje miatta

Brad Pittnek meggyűlt a baja a rendőrséggel George Clooney vicce miatt.

Brad Pittet és George Clooney
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan kollégák, akik azzal dobják fel a szürke hétköznapokat, hogy különböző módokon megviccelik társaikat. A munkahelyi adok-kapok kétségkívül nagyon vicces egészen addig, amíg valaki át nem lépi a határt.

George Clooney sem tudta mérlegre tenni, meddig mehet el a szívatás terén, ennek a levét pedig Brad Pitt itta meg. Ezt maga a vicces kedvű sármőr vallotta be a The Graham Norton Show-ban.

Brad Pittet így szívatta meg George Clooney

A két sztár 2001-ben dolgozott először együtt az Ocean’s Eleven - Tripla vagy semmi című filmen, és a forgatási szünetekben tréfázással ütötték el az időt. Ebben Clooney bizonyult a legtehetségesebbnek, olyan kreatívan tört borsot a stáb orra alá, hogy azt tanítani kéne.

brad és clooney
Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

A kedvenc szórakozása az volt, hogy különböző kínos vagy egyenesen sértő feliratú matricákat ragasztgatott partnerei autóira, természetesen direkt olyan helyre, hogy a mit sem sejtő áldozatok ne vegyék észre. Pitt kocsija f#ck cops, azaz b#sszák meg a rendőrök szövegűt kapott.

A szívtipró filmcsillagnak főhetett is a feje, amikor az úton a semmiből megjelent mögötte egy rendőrautó. A törvény őrei egyből kiszúrták a kocsi hátulján éktelenkedő, nekik címzett üzenetet, és igazoltatták a színészt, aki nem győzött magyarázkodni a kínos szituációban.

brad pitt és george clooney
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Ha ez még nem lett volna elég ciki, George Clooney tudta hova fokozni a dolgot. Brad Pitt nevében különböző üzeneteket és csomagokat küldött, Meryl Streep egy doboznyi CD-t kapott tőle, amelyek mindenféle akcentus elsajátításának módszerét tartalmazták. A mellékelt levélben azt írta, „ez talán segítség lesz neki felkészülni a következő filmjére”.

Brad Pitt új barátnője

A gyönyörű német modell 27 éves, 29 esztendővel fiatalabb a színésznél. Nico Mary a másik neve, amelyen többen ismerhetik őt, van egy kisfia is, de a közösségi oldalán nincsenek róla felvételek. Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Poturalski fotóit.

Állítólag ő Brad Pitt új modell szerelme: fotókon a csodaszép Nicole

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük