Állítólag ő Brad Pitt új modell szerelme: fotókon a csodaszép Nicole
Brad Pittet a 27 éves modellel, Nicole Poturalskival hozták hírbe.

brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban jelentették be válásukat, azóta rendszeresen összehozták a szívtipró színészt a lapok valakivel, például Charlize Theronnal, Sienna Millerrel vagy Alia Shawkattel, de ezek mind csak pletykáknak bizonyultak. Ezzel kapcsolatban az idei Golden Globe-díj-átadón Pitt poénkodott is azzal, hogy szívesen elhozta volna édesanyját kísérőnek, de rájött, ez rossz ötlet, mert bármilyen nőt meglátnak az oldalán, egyből összeboronálják vele. Tegnap este több bulvárlap megírta annak hírét, hogy valószínűleg a sztár szíve tényleg foglalt lett.

Állítólag ő Brad Pitt új szerelme

A Page Six, az E! News és a Hollywood Life is bennfentesekre hivatkozva közölte, hogy Pittet látták Dél-Franciaországban Nicole Poturalski modell társaságában. A Le-Bourget repülőtéren még le is kapták őket, bár a felvételen nem sok vehető ki belőlük, elég homályos, de ide kattintva meg tudod nézni. Egy bennfentes a Page Sixnek mondta el, hogy tényleg egy párt alkotnak, még a vakációjukat is együtt töltik. 

A gyönyörű német modell 27 éves, 29 esztendővel fiatalabb a színésznél. Nico Mary a másik neve, amelyen többen ismerhetik őt, van egy kisfia is, de a közösségi oldalán nincsenek róla felvételek.

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Poturalski fotóit.

Ezt is szeretjük