George és Amal Clooney-t ikreikkel fotózták le: az 5 éves Ellával és Alexanderrel a Comói-tónál lazítanak

George Clooney-t és Amal Clooney-t a gyerekeikkel kapták lencsevégre.

GettyImages-1345875971

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George és Amal Clooney 2017 júniusában váltak szülőkké, az ügyvédnő egy gyönyörű ikerpárnak adott életet. Fiukat Alexandernek, lányukat Ellának keresztelték el.

A sztárházaspár a nyilvánosságtól óvva neveli a kicsiket, néha a lesifotósoknak sikerül a gyerekeket megörökíteni, ezen a héten a Comói-tónál fotózták le az egész családot.

George Clooney és Amal Clooney gyerekei

Clooney-ékról köztudott, hogy a Comói-tóhoz gyakran visszajárnak, ugyanis a színész még ott vásárolt egy luxusvillát 2002-ben, az elmúlt húsz év alatt Laglio lakosai számára teljesen természetessé vált, hogy egy világsztár is az ő környékükön él. Szinte minden nyáron itt nyaralnak, a héten hajókázás közben örökítették meg a családot. A képeken a gyerekek arcát kitakarták a személyiségi jogaik miatt.

Érdekesség, hogy pont egy évvel ezelőtt fotózták le a családot utoljára a Comói-tónál, az erről készült képet az alábbi Instagram-posztban láthatod.

A házaspár ritka alkalmakkor nyilatkozik a családi életükről, legutóbb Amal a Time magazinnak adott márciusi interjújában tette ezt meg.

- A házasság csodálatos. A férjemben egy olyan partnerre leltem, aki hihetetlenül inspiráló és támogató személyiség, van egy otthonunk, ami megtelt szeretettel és nevetéssel. Olyan öröm ez, amit el sem tudtam képzelni. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy nagy szerelmet találtam, és hogy anya lehetek, ez hozta meg az egyensúlyt az életembe.

2021-ben a színész arról beszélt az E! Newsnak, hogy a gyerekek nemcsak angolul, hanem olaszul is beszélnek, ami nem véletlen, hiszen sok idejüket töltik Európa egyik legszebb országában. Ők viszont Amallal nem értik a nyelvet.

A színész korábban arról is megnyílt, mennyire nem vágyott gyermekekre, és házasodni sem akart, végül az ügyvédnőnek köszönhetően változott meg erről a véleménye.

- Figyelj, én nem akartam megházasodni, nem akartam gyerekeket. Aztán ez a rendkívüli emberi lény belépett az életembe, én pedig őrülten beleszerettem. Már a megismerkedésünk első percétől tudtam, hogy most minden más lesz - mesélte a WTF with Marc Maron podcastban.

Julia Roberts ikrei

Képes összeállításunkban megnézheted Julia Roberts gyerekeit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük