Gal Gadot új szerepben tündököl - A Csodanőnél jobbat nem is választhattak volna
A Wonder Woman sztárja lett a Huawei új arca.

gal-gadot-huawei-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gal Gadot lett a Huawei márka új arca, ami nem meglepő: a Wonder Women sztárja maga a modern nő megtestesítője, aki egyszerre sikeres színésznő, kétgyermekes édesanya, azaz a hétköznapokban is igazi „Csodanő”, aki kiáll az elvei mellett, és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a márka elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erőt és a kitartást.

Gal Gadot tökéletes választás volt

Gal Gadot büszke az erejére és intelligenciájára, ami nők millióinak példaképévé tette az elmúlt években. Hisz a mindennapok harcosaiban, a tökéletességre való szüntelen törekvésben és mindenek előtt hisznek a saját álmaikban, amik eléréséért keményen dolgoznak minden egyes nap.

Gal Gadot is ott volt velünk ma a Huawei P20 bemutató sajtóeseményén 😊 #galgadot #wonderwoman #huawei #huaweip20 #mik

Melinda Váradi (@melindavaradi) által megosztott bejegyzés,

Kolléganőnk, a Szépség rovat vezetője, Váradi Melinda lencsevégre is kapta a Huawei sajtótájékoztatóján, Párizsban.

Gal Gadot valóban igazi „Csodanő”, aki reggel elkészíti a család reggelijét, délben sikeres üzletasszonyként tárgyalások sorozatát bonyolítja, este pedig a vörös szőnyegen, ünnepelt filmcsillagként tündököl.

- Nap mint nap képek ezreit készítem a telefonommal, hogy tápláljam a bennem élő művészt, de első alkalommal nem vettem észre, milyen könnyen az életem részévé vált a mesterséges intelligencia.

📸📸

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés,

Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerű eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusom, és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során - nyilatkozta a szelfikirálynő, aki 18 milliós követőtáborral rendelkezik az Instagramon.

Okok, amiért imádjuk Gal Gadotot

Gal Gadot éppen olyan vagány csaj, mint a filmbeli karaktere - tudtad például, hogy a Wonder Womant terhesen forgatta végig?

Ezt is szeretjük