Gabriela Spanicot alig ismertük fel az esti műsorban: rövid, fekete hajjal állt színpadra
Gabriela Spanic nemcsak frizurájával keltett feltűnést, villantott is a Dancing with the Starsban.

Gabriela-Spanic-fb
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic debütálása a TV2 Dancing with the Stars című táncos műsorában emlékezetes maradt. 46 évesen olyan dögös szerelésben lejtett először táncot, hogy mindenkinek tátva maradt a szája, nem is csoda, hogy csont nélkül továbbjutott a következő élő show-ba.

A második adás látványos nyitánnyal kezdődött, amellyel a Kaliforniai álom című hollywoodi filmet idézték meg a készítők. A színésznőt nagyon nehezen lehetett beazonosítani, ami nem csak a szereplők kavalkádja miatt volt, nem megszokott külsejével elsőre alig ismertük fel.

Gabriela Spanic rövid, fekete hajjal

Fekete, rövid hajjal láthattuk viszont, ami irtó dögösen állt a szappanoperasztárnak. Bár később kiderült, hogy nem vált meg hosszú, világos tincseitől, mindössze a szombati show kedvéért viselt parókát, a fazont így is agyba-főbe dicsérték a zsűri tagjai.

gabriela spanic 2
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Partnerével, Andrei Mangrával ezúttal quick steppet táncoltak, a lendületes lépésekhez pedig tökéletesen passzolt a szexi haj, amely rajongóit leginkább Katy Perryre emlékeztette.

A produkciójuk előtti kisfilmben Spanic elárulta, hogy visszanézve a múlt heti részt, még ő is meglepődött, milyen kihívó volt előző öltözéke, így most valamivel visszafogottabb darabra esett a választása. Egy tűzpiros, csillogó bodyban és blézerben lépett a parkettre. 

gabriela spanic 1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Noha az volt a célja, hogy kevesebbet mutasson magából, ez sajnos nem jött össze. Az egyik emelés során a kreáció mélyen dekoltált része félrecsúszott, kivillantva a sorozatsztár mellbimbóját. Az esetről Andrei Mangra számolt be a Blikknek, aki azt mondta, táncpartnere egy pillanatig sem jött zavarba a baki miatt.

- Amikor először felvette a ruhát, beszéltünk erről, de megnyugtattam, nem lesz baj. Aztán történt, ami történt, de nem esett kétségbe, nagyot nevetett rajta - mesélte.

Thalía dögös estélyi ruhái

Thalía a '90-es évek imádott szappanoperasztárja volt, a legtöbben a Rosalindából ismerhetik, de ő volt a Marimar és a María sorozatok főszereplője. Képes összeállításunkban mutatjuk a legdögösebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük