Gabriela Spanic ritkán látott fia már ilyen nagy: 12 évesen így fest Gabriel de Jesús
Gabriela Spanic megmutatta egy szem gyermekét.

gabriela-spanic
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne az 1998-as mexikói telenovellára, a Paula és Paulinára? A gonosz dúsgazdag, illetve a jószívű szegény hasonmásokról szóló sztori olyannyira megragadta a nézőket, hogy már remake is készült a produkcióból. Ez a hatalmas népszerűség nem pusztán a fordulatos cselekménynek köszönhető, a főszereplők bőrébe bújó Gabriela Spanicot pillanatok alatt zárta szívébe a világ. A 46 éves színésznőért a mai napig rengetegen rajonganak: közel kétmilliós követőtábora van az Instagramon. 

A sorozatsztár gondoskodik róla, hogy időnként felhívja magára a figyelmet, bikinis képeit a legtöbben tátott szájjal bámulják, annyira kirobbanó formában van rajtuk. A magyar közönséget is sikerült alaposan meglepnie szeptemberben, amikor kiderült, ő lesz a TV2 csatorna Dancing with the Stars című műsorának egyik versenyzője. 

 Gabriela Spanic fia

Bár posztjai alapján nagyon közvetlen személyiségnek tűnik, a magánéletét óvja a kíváncsi szemektől, kisfiát rendkívül ritkán mutatja meg. Ám szeptember végén kivételt tett, és kiposztolt egy közös fotót.

2008-ban Neil Pérez színésszel való korábbi kapcsolatának gyümölcseként született meg egy szem gyermeke, akinek saját neve férfiverzióját adta. Gabriel de Jesús nagyon sokat nőtt az utóbbi években, ahogy idősödik, egyre jobban hasonlít filippínó származású édesapjára.

A kiskamasz természetesen hazánkba is elkísérte édesanyját, és itt is marad vele a produkció végéig. Gabrielt lenyűgözte Budapest, sőt anyukája a TV2 interjújában azt is elárulta, hogy kisfia szívesen letelepedne fővárosunkban. 

Gabriela Spanic bikiniben

Amikor 1998 februárjában hódítóútjára indult a Paula és Paulina, akkor volt 24 esztendős, szépségével akkor mindenkit lenyűgözött, de az elmúlt több mint két évtized elteltével is remek formában tartja magát.

Ezt is szeretjük