A 48 éves Gabriela Spanic bikinis istennő: dögös képet posztolt Instagramra
Gabriela Spanic bikinis fotója nagy siker az Instagramon.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic Rio de Janeiróba utazott, hogy részt vegyen a Rock in Rio nevű fesztiválon, ami Brazília egyik legnagyobb táncos rendezvénye, idén olyan zenekarok kaptak meghívást a több napig tartó eseményre, mint például a Guns N' Roses, a Coldplay, a Green Day, de az énekesek sem estek ki a szórásból, így fellépett ott Dua Lipa, Avril Lavigne és Camila Cabello is.

Spanic több napot töltött el a brazil nagyvárosban, a fesztiválozás mellett pedig a strandolásra is jutott ideje.

Gabriela Spanic bikinis fotója

A 48 éves szappanoperasztárról több bikinis felvétel készült. Az egyik a szálloda erkélyén készült róla, a háttérben az óceánparttal, a második és a harmadik fotót pedig már az óceán partján csinálták. A fotókat az alábbi Instagram-posztban nézheted végig.

Bomba formáját 2020-ban a Dancing With The Starsban is bemutatta, ami a TV2 képernyőjén futott. Spanic már a karrierje elején gyönyörű nő volt, alakjára mindig odafigyelt, közel az ötvenhez ugyanolyan energikusan sportol, és az egészséges étkezés az élete része.

Az intermittent fasting diéta, azaz az időszakos böjtölés híve, a nap 24 órájából hét óra alatt viszi be a szervezetébe a napi ételadagját, a maradék 17 órában nem étkezik egyáltalán, írta meg az El Mexicano. Kedvencei közé tartozik a zöld és a matcha tea, fügekaktusz, bogyós gyümölcsök, magvak és klorofillban gazdag zöldségek, illetve kókuszolajjal főz.

Gabriela Spanic ikertestvére

Képes összeállításunkban megnézheted a színésznő ikertestvérét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük