Gabriela Sabatini 25 éves unokahúga irtó dögös nő: Oriana énekesnő lett
Gabriela Sabatini idősebbik unokahúgából énekesnő lett.

gabriela-sabatini-unokahuga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Sabatini a '80-as és '90-es évek egyik tehetségesebb teniszezőnője volt, végül 1996-ban vonult vissza. Az argentin sportolónak egy bátyja van, Osvaldo, akinek felesége, Catherine Fulop két lányt szült.

Az idősebbik az Oriana nevet kapta, 1996 áprilisában látta meg a napvilágot, a kisebbiket Tizianának hívják, 1999 júniusában érkezett a Sabatini családba. 

Gabriela Sabatini unokahúga, Oriana

Oriana Sabatini igazi sztárcsemetének számít Argentínában, ugyanis édesapja népszerű színész és üzletember, édesanyja pedig venezuelai származású színésznő. Már kiskorában érdekelte a művészvilág, éneklést, zongorázást és színészetet is tanult. Julio Chávez filmsztár színi iskolájába, majd a New York-i Filmakadémiára felvételizett. Az alábbi felvételen Oriana látható, gyönyörű nővé érett.

Szépségére már 13 évesen felfigyeltek, akkor kapta élete első modellmunkáját, a tévézésbe is belekóstolt, 2011-ben a Porque te quiero así című uruguayi telenovellában kapta meg élete első szerepét. 2019-ben szerepelt utoljára a képernyőn. 2017-ben vágott bele énekesi karrierjébe, első dala a Love Me Down Easy volt.

Idén TUYYO címmel adott ki egy dalt, amit az FMK művésznévre hallgató rapperrel készített el, a teljes dalt az alábbi YouTube-videóban hallgathatod meg.

2018-ban szeretett bele Paulo Dybalába, a Juventus csapat futballistájába. Kedvesével Olaszországban élnek jelenleg. A lány komolyan gondolja a kapcsolatukat, írta meg a Tuttojuve.com oldal egy interjúja alapján.

- Szeretnék megházasodni, és ezt Paulo is tudja. Mielőtt édesanyai örömök elé nézek, akarok egy esküvőt. Hiszek a lépések sorrendjében: először udvarlás, aztán együttélés, házasság és végül az anyaság. Persze ma már semmire sincs garancia, de úgy érzem, hogy az utolsó lépés az a fajta döntés, amit egy olyan személlyel kell meghoznod, aki mellett biztonságban érzed magad. Ő is szeretne apa lenni - fogalmazta.

A lány vegetáriánusként éli az életét, szerinte nincs sok különbség egy kutyus és egy tehén között.

- Nem tudtam többé olyan képmutató módon élni, hogy azt vallom, szeretem az állatokat, de továbbra is megeszem őket.

Lionel Messi felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis képeit.

Ezt is szeretjük