Ilyen most a kórházba került Fülöp herceg állapota: Vilmos beszélt róla
Vilmos herceg így nyilatkozott Fülöp herceg állapotáról.

fülöp-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 16-án, este kórházba került Fülöp herceg, a 99 éves előkelőség nem érezte jól magát, ezért döntöttek úgy, hogy orvosi megfigyelés alá helyezik.

Amikor elvitték autóval, a saját lábán sétált be az intézménybe, az állapotáról eddig nem sok információ derült ki, azonban Vilmos herceg tegnap megszólalt ezzel kapcsolatban, írta meg a The New York Post.

Ilyen most Fülöp herceg állapota

A trónörökös tegnap egy angliai oltóponton tett látogatást, ahol szakápolókkal és a koronavírus elleni oltásra váró emberekkel is váltott néhány szót. Ott rákérdeztek a kórházba került nagyapja állapotára.

Fülöp herceg a múlt héten került kórházba.
Fülöp herceg a múlt héten került kórházba.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Most már jól van, de azért megfigyelés alatt van még - magyarázta szűkszavúan, majd kacsintott mellé egyet, amit pozitív megerősítésként használt valószínűleg.

Ez mindenképpen jó hír, ráadásul sokan nagyon aggódnak a hercegért, aki idén június 10-én lesz százesztendős. Szombaton Károly herceg is járt nála a kórházban, hogy meglátogassa édesapját. A róla készült lesifotók láttán viszont többen megijedtek, mivel a trónörököst könnyes, szomorú szemekkel fotózták le, miután távozott az intézményből.

Károly herceg a hétvégén látogatta meg édesapját a kórházban, a rajongók szerint könnyes, szomorú volt a tekintete.
Károly herceg a hétvégén látogatta meg édesapját a kórházban, a rajongók szerint könnyes, szomorú volt a tekintete.
Fotó: Kate Green / Getty Images Hungary

Az információk szerint nem COVID-19-gyanúval került kórházba, ráadásul, amikor tavaly kitört a világjárvány, Fülöpöt és Erzsébet királynőt azonnal a windsori kastélyukba helyezték, hogy ott töltsék a karantént. Azóta is csak kevés emberrel érintkeznek. A nyáron a házaspár részt vett Beatrice hercegnő esküvőjén, de csak kellő távolságból gratuláltak az unokájuknak és újdonsült férjének, emellett a skóciai Balmoral-kastélyukban nyaraltak, ahova több rokonuk, például Vilmos hercegék is elmentek vakációzni egyet.

A királynő még külön egyszer tett egy hivatalos látogatást Vilmos herceggel 2020 októberében, a  Salisbury közelében található Porton Down tudományos központban voltak, de akkor sem együtt mentek a helyszínre, az uralkodónőt helikopterrel, míg unokáját autóval szállították. Egy hónappal később a család női tagjaival, Katalin hercegnével és Kamilla hercegnével rótták le tiszteletüket az elhunyt katonák előtt, majd december elején a windsori kastély előtt találkozott a szeretteivel azért, hogy együtt köszönetet mondjanak a helybéli dolgozóknak, önkénteseknek és szervezeteknek, akik segítik a közösségeket karácsony idején is.

Tényleg így festenek majd a királyi csemeték felnőttként?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy egy kozmetikai cég hogyan képzeli el felnőttként Charlotte-ot, Györgyöt vagy éppen Lajoskát.

Ezt is szeretjük