A 2000-es évek álompárja még mindig együtt: 21 éves házas lesz idén Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar két gyermeket nevelnek, szerelmük töretlen.

freddie-prinze-jr-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Prinze Jr. és felesége, Sarah Michelle Gellar szerelme igazán mesébe illő, az álompár a 2000-es évek elején vállalta fel a kapcsolatukat. A színész 2001-ben jegyezte el szerelmét, 2002. szeptember 1-jén pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. 

2022 őszén ünnepelték a huszadik házassági évfordulójukat, őszinte szerelmükkel igazi mintaként szolgálhatnak a romantikus lelkek számára. Két gyermeket nevelnek, lányuk, Charlotte 2009-ben, fiuk, Rocky 2012-ben született.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar szerelme

Freddie Prinze Jr. 1995-ben tűnt fel a tévék képernyőjén, a következő évben pedig megismerte jövendőbeli feleségét a Tudom, mit tettél tavaly nyáron cím film forgatásán. Ekkor még érdekes módon nem alakult ki köztük a vonzalom.

freddie.prinze-jr
Fotó: Getty Images/Ron Galella Ltd

Sarah Michelle Gellar a ’80-as években, kis korában kezdte el építeni a színészi karrierjét, azonban a ’90-es évek hozta el számára a várva várt sikert. 1994-ben Daytime Emmy-díjat nyert az All My Childrenben nyújtott alakításáért.

A színésznő még több rajongót és hírnevet szerzett magának az 1997-es Buffy, a vámpírok réme című film főszerepének köszönhetően. 1999-ben Freddie Prinze Jr. A csaj nem jár egyedül romantikus vígjátékban való szereplésével tinilányok millióinak a kedvencévé vált.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Éveken keresztül jó barátságot ápoltak egymással, majd egy közös baráti találkozón szerettek igazán egymásba. A színész a Daily Mailnek mesélt arról, hogy nem ismerte a Buffy, a vámpírok réme című sorozatot, és sosem hívta így szerelmét.

- Nemcsak hogy soha nem hívtam Buffynak, de még a műsort sem láttam. Ő volt a barátnőm, aztán a feleségem, tehát soha nem hívtam így. Húsz éve vagyunk házasok, és nagyon régóta vagyunk már együtt.

A sármos sztár arról is beszélt, hogy sosem adott tanácsot senkinek sem párkapcsolati és szerelmi kérdésekben, hiszen egy jó házasság titka sokszor megmagyarázhatatlan.

- Mindig habozok tanácsot adni párkapcsolati kérdésekben, mert ami jó nekem, az megölhet valaki mást, akárcsak a mogyoróvaj - mondta, majd kifejtette, hogy a főzés és a takarítás, valamint a feleségének megnevettetése kulcsfontosságú a virágzó házasságukhoz.

A Scooby Doo-filmeket már egy párként forgatták le, az első rész 2002-ben, a második 2004-ben került a mozikba. A színész Fredet, a színésznő pedig Dianát alakította, és a köztük lévő vonzalom a képernyőn is egyértelmű volt.

Gyermekeiket nagyon óvják a nyilvánosságtól, nem sűrűn mutatják meg őket a közösségi oldalaikon. Házasságukért a mai napig sokat tesznek, közös képeikről csak úgy sugárzik a köztük lévő szeretet és harmónia.

Bud Spencer az És megint dühbe jövök című könyvében vallott házassága titkáról

Bud Spencer több életrajzi könyvet is kiadott élete során, amelyeket a magyar rajongók is olvashattak. Az Open Books Kiadó 2022 őszén adta ki az És megint dühbe jövök című kiadványát, amelyben a rajongóival való internetes beszélgetései olvashatóak. Az egyik fejezetben szót ejtett a Mariával való házasságáról, az olasz asszonnyal kitartottak egymás mellett jóban és rosszban is, összesen 56 évig voltak házasok. A színész bevallotta, bizony csúnyán próbára tette felesége türelmét.

Cover-kép:Getty Images

Ezt is szeretjük