Szívszorító, mi volt Freddie Mercury apjának reakciója fia halálának hírére: a férfival nem volt idilli a kapcsolata

Freddie Mercury apja teljesen összeomlott, amikor a fiát elveszítette.

freddie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Mercury 1991. november 24-én hunyt el, rajongói a mai napig gyászolják a Queen legendás énekesét.

Húga, Kashmira Cooke a Freddie Mercury: The Final Act című dokumentumfilmben árulta el, hogyan érintette az apjukat, Bomi Bulsarát a fia vesztesége.

Freddie Mercury apja

Freddie Mercury és az apja kapcsolata tele volt feszültségekkel és vitákkal, a férfinak nem tetszett, hogy egy szem fia a szórakoztatóiparban dolgozik, anyjával, Jer Bulsarával azonban szoros volt a viszonya.

Érdekesség, de sosem mondta el nekik, hogy valójában a férfiakhoz vonzódik, erről anyja rántotta le a leplet 2006-ban, írta meg a Daily Mirror.

- Nem akart feldühíteni bennünket, abban az időben még másképp működött a társadalom. Napjainkban már mindenki olyan nyitott, nincs igazam?

Amikor Mercury már a halálos ágyán feküdt, anyja rendszeresen látogatta, az apjára viszont nem ez az attitűd volt a jellemző, erről Kashmira mesélt a testvére életét feldolgozó dokumentumfilmben, írta meg a Smooth Radio.

- Anyukám többször látogatta meg őt, mint apa. Nem hiszem, hogy apu elviselte volna a látványt, mert a vége felé már úgy nézett ki a testvérem, mint egy csontváz.

GettyImages-85056831
Fotó: Phil Dent / Getty Images Hungary

Miután megtörtént a tragédia, másnap Bomi Bulsara az újságokat bújta, és a fiáról szóló nekrológcikkeket olvasta.

- Tisztán emlékszem arra, amikor apa olvasta az egyik cikket, a könnyei pedig legördültek az arcáról az újságpapírra. Azt mondta: "Velem kellett volna ennek megtörténnie, nem pedig Freddie-vel." Annyira jól emlékszem erre, nagyon szomorú pillanat volt.

Bomi Bulsara 2003 decemberében, 95 évesen hunyt el.

Freddie Mercury húga

Képes összeállításunkban megnézheted Kashmira Cooke fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük