Ő Fernando Alonso új párja: a Forma-1 pilótája szépséges riporternőbe szeretett bele
Fernando Alonso megmutatta új párját az Instagramon.

GettyImages-1237254732
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fernando Alonsóról és Andrea Schlagerről már egy ideje pletykálták, hogy egy párt alkotnak, ugyanis a közösségi médiában a Forma-1 világbajnok pilótája gyakran lájkolgatta a nő fotóit, de volt, hogy szépeket kommentelt a képei alá. A spanyol sztár végül egy közös fotójukkal erősítette meg, hogy tényleg együtt vannak.

Fernando Alonso párja

Az idén júliusban 41. születésnapját ünneplő Alonso 2006 és 2011 között Raquel del Rosario énekesnő férje volt, de végül kudarcba fulladt a házasságuk. Utána több gyönyörű nővel randizott, Linda Morselli modellel 2016-tól 2021-ig alkotott egy párt. A sportolót ismét eltalálta Ámor nyila, az osztrák ServusTV csatorna riporternője, Andrea Schlager csavarta el a fejét.

A nő 39 esztendős, rendszeresen készít anyagokat a Forma-1-ről a ServusTV számára, beszámol a legújabb fejleményekről, emellett interjúkat is készít a pilótákkal. Vélhetően Alonsóval is így ismerkedett meg.

Az autóversenyzőről és a riporternőről már március óta pletykálták, hogy valószínűleg összejöttek, ám kapcsolatukat csak idén májusban erősítették meg. Érdekesség, hogy a közös képük alá még Alonso volt felesége is kommentelt egy szívecskés emojit, így ő is örült, hogy exférje új szerelemre lelt.

Képes összeállításunkban megnézheted Fernando Alonso új párját.

Ezt is szeretjük