A bizarr botrányairól elhíresült színész nyilvánosan kért bocsánatot: Ezra Millert rablással is megvádolták
Ezra Miller nyilvánosan kért bocsánatot korábbi tetteiért.

GettyImages-875102310
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezra Miller megtörte a csendet az elmúlt hónapokban elkövetett botrányai után, szóvivőjén keresztül egy nyilatkozatban kért bocsánatot korábbi tetteiért.

A Variety oldal közölte először a botrányhős gondolatait. 

Ezra Miller bocsánatkérése

- Mivel a közelmúltban egy komoly krízisen mentem keresztül, most már megértem, hogy komplex mentális egészségügyi problémákkal küzdök, és jelenleg is folyamatos kezelések alatt állok. Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiket a korábbi viselkedésemmel megijesztettem és felzaklattam. Elköteleztem magam amellett, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy visszatérjek életem egészséges, biztonságos és eredményes szakaszába - szólt a bocsánatkérése.

GettyImages-1057825770
Fotó: Roy Rochlin / Getty Images Hungary

Miller még 2020-ban egy nőt fojtogatott Izland egyik bárjában, amiről még videó is készült. 2022 tavaszán tíz alkalommal hívták rá a rendőröket, például egy hawaii házaspár azért kért távoltartási végzést a színész ellen, mert az betört a hálószobájukba, megfenyegette őket, majd ellopta az útleveleiket és a pénztárcáikat. Júniusban arról írtak a lapok, hogy egy 18 éves fiút hónapokon keresztül manipulált, és drogokkal látott el, eközben együtt is éltek.

Idén augusztusban már arról cikkeztek, hogy eltűnt, és három gyereke, akik a színész farmján éltek.

Ezra Miller olyan filmekben szerepelt eddig, mint az Egy különc srác feljegyzései vagy a Legendás állatok-alkotások. 2023-ban ő lesz a Flash - A villám moziváltozatának főszereplője.

Woody Allen és Mia Farrow botránya

Mia Farrow és Woody Allen nem szépen váltak el egymástól.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük