A Sárkányok háza Rhaenys Velaryonja ilyen dögös nő a valóságban: 52 évesen is bomba formában van

Eve Best a Sárkányok háza Rhaenys Velaryonja, 52 évesen is elképesztően néz ki.

A Sárkányok háza Rhaenys Velaryonja ilyen dögös nő a valóságban: 52 évesen is bomba formában van
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Sárkányok háza eheti, negyedik epizódjában kétség kívül az ő jelenete vitte a prímet. Így fest Rhaenys Velaryon a valóságban.

Eve Best

Rhaenys Velaryon a Sárkányok háza első évada óta a történetszál egyik fontos szereplője, a második évadban pedig ez csak tovább erősödött, hiszen Rhaenyra Targaryen már-már jobb kezeként vett részt az események alakulásában. Természetesen nem szeretnénk spoilerezni, de a második évad negyedik részében kétség kívül Rhaenys Velaryon jelenete vitte a prímet, így megmutatjuk, ki az őt megformáló zseniális színésznő valójában. 

Eve Best a londoni Ladbroke Grove-ban nőtt fel, újságíró édesapja és színésznő édesanyja lányaként. Korán érdekelni kezdte a színészet, kilencéves korában már gyermek-operatársulat tagja volt, később az oxfordi Lincoln College-ban tanult.

A brit színésznő televíziós szerepeiről lett ismert. Számos alakítása közül kiemelkedik a Korona című sorozatban Carole Middleton szerepe, valamint A király beszéde című filmben Wallis Simpson megformálása. Mostanra nem kérdés, hogy a Sárkányok háza tovább duzzasztotta a színésznő hírnevét, Rhaenys Velaryonként, a "sosemvolt királynőként" sokak kedvence lett.

Az 52 éves Eve Best a fantasysorozatban is fantasztikusan festett gyönyörű kosztümjeiben, fehér hajával, azt azonban kevesen tudják, hogy a való életben is hihetetlenül dögös. Váll alá érő haját szőkére festve hordja, karcsú alakját pedig letisztult, modern ruhadarabokban hangsúlyozza. 

Eve Best a napokban az Indexnek adott interjút, melyben elmondta, hogy a negyedik rész lélegzetelállító csatajelenetét két héten keresztül forgatta. A kulisszatitkokba is beavatta az olvasókat, mint kiderült, egy ilyen sárkányos jelenet forgatása a való életben nagyon is bonyolult.

- Olyankor mindenfelől zöld hátterek vesznek körbe minket, és egy elektronikus, mozgó bikát kell megülnünk, ami a méreteit tekintve akkora, mint egy ház. Lépcsőn kell felmenni hozzá, olyan magasan van, és oda is vagyunk kötve hozzá. Úgy kell elképzelni, mint egy biztonságosabb rodeót. Aztán elveszik a lépcsőket, és ott maradunk iszonyatosan magasan, egyedül, folyamatosan mozgásban, és a földről a stáb tagjai óriási levélfújókkal fújják a szelet az arcunkba - mesélte a lapnak a sorozat Rhaenys Velaryonja. 

Hozzátette, hogy még annak ellenére is, hogy alapból két évadra írta alá a szerződését, megrázta, hogy karaktere milyen tragikus halált hal, és úgy gondolja, hogy az ő karaktere a Targaryen család azon tagja, akit tényleg őszintén megsirathatnak a nézők. 

A Sárkányok háza leggyönyörűbb nőjére rá sem ismerni a való életben: elmennél mellette az utcán

Ha igazi Sárkányok háza-rajongó vagy, minden bizonnyal neked is ismerős Mysaria, azaz a Fehér Féreg.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük