Ijesztően nézett ki a Sárkányok házában, a valóságban jóképű rocksztár a Viserys Targaryent játszó színész

Sokak kedvenc Sárkányok háza-karakterét, Viserys Targaryent alakította Paddy Considine, aki a való életben teljesen más, mint a filmvásznon.

Paddy Considine
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paddy Considine alakította Viserys Targaryent a Sárkányok háza sorozatban. Szinte biztos, hogy elmennél mellette az utcán. 

Paddy Considine

A Sárkányok háza első évadának egyik legemlékezetesebb karaktere volt Viserys Targaryen, a bölcs és vajszívű király, kinek naivitását és béke utáni heves vágyát kihasználták a körülötte lévők. A sorozat elején Viserys király ugyan élete idusán jár, hamar legyőzi egy súlyos kórság, és halála előtt már-már ijesztően fest a képernyőn. 

Kevesen tudják, hogy Viserys királyt a brit Paddy Considine alakítja, aki a való életben egy igazi rocksztár. Considine a Staffordshire államban található Burton upon Trentben született, a színész a mai napig ott él. 17 éves volt, mikor beiratkozott a Burton College-re, ott ismerkedett meg Shane Meadows rendezővel, akivel a jövőben több független film kapcsán is együtt dolgozott, melyek elindították színészi karrierjét.

Világszintű ismertséget a 2022-ben megjelent Sárkányok háza című sorozat hozott neki, melyet Miguel Sapochnik rendezett George R. R. Martin Tűz és vér című regénye alapján. Az általa megtestesített Viserys király talán az első évad egyik legszerethetőbb karaktere volt, így ő is nagyon népszerű lett.

Instagram-oldala árulkodik arról, hogy a való életben rengeteg időt tölt zenéléssel, igazi bőrdzsekis rockerként lép színpadra. Érdekesség, hogy 2011-ben kiállt a nyilvánosság elé, és elmondta, hogy autizmus-spektrumzavart diagnosztizáltak nála. 2002-ben házasodott össze feleségével, Shelley Insley-vel, akibe 18 éves kora óta szerelmes, három közös gyermekük született. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Paddy Considine a való életben!

Cover-fotó: Profimedia

Kutyabarátok készüljetek!


Jön a Dogz, az év legnagyobb kutyás fesztiválja! Falkasétákkal, állatorvosi tanácsadással, kutyás bemutatókkal, kutya&gazdi fotózással és sok más ingyenes programmal várunk szeptember 7-én a Városligeti Nagyréten.

Váltsatok jegyet a DOGZ fesztivál színpad izgalmas előadásaira is!

Promóció

Ezt is szeretjük