Ő volt a 90-es évek szupermodellje: az 50 éves Eva Herzigova ilyen gyönyörű

Eva Herzigova jó pár évet letagadhatna a korából, így fest ma a topmodell.

eva-herzigova-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eva Herzigova a kilencvenes évek egyik legnagyobb szupermodelljének számított. Ekkor ismerte meg nevét a világ, a csehszlovák tinilány pedig egy csapás alatt az egyik legkeresettebb modellé vált.

Az ötvenéves szépség még ma is tündököl, bomba formáját sokan megirigyelhetnék.

Eva Herzigova 2023-ban így fest

Eva Herzigova március 10-én ünnepelte az 50. születésnapját. A szőke szépség ma is kirobbanóan néz ki, legutóbb az Oscar-gála utáni Vanity Fair afterpartin kapták lencsevégre, amint egy szexin dekoltált, aranylóan barna ruhában tündökölt.

eva-herzigova
Fotó: Getty Images Hungary/Karwai Tang

Háromgyerekes édesanyaként még mindig nagyon karcsú a képeken. Látszik, hogy sok energiát fektet a kinézetébe és abba, hogy mindig kifogástalanul jelenjen meg a nagyobb rendezvényeken

Jelenleg Gregori Marsiaj olasz üzletemberrel alkot egy párt. 2001-ben találkoztak először, miután a modell New Yorkba tartó gépe Olaszországban ért földet. Mielőtt találkozott volna Marsiajjal, Herzigova megígérte magának, hogy soha nem megy újra férjhez. Ennek hátterében csalódása állt, 1998-ban vált el korábbi férjétől, Jon Bon Jovi dobosától, Tico Torrestől. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Harper’s Bazaar szúrta ki, hogy a modell inkább független típusnak tartja magát a szerelem terén.

- Nem vagyok a házasság híve. Egy kapcsolat a fejlődésről szól, és a házasság szerintem megállítja a szerelem igazi fejlődését. Nagyon független nő vagyok, és szeretem a magányt.

Gregorival három fiút nevelnek, George 16, Philipe 12, Edward pedig tízéves. Friss képein vidáman, erőt sugárzóan néz vissza ránk. 

eva-herzigova2
Fotó: Getty Images Hungary/John Phillips

Ami a karrierjét illeti, az évek során szerepelt a Victoria’s Secret katalógusában és az Elle magazin címlapján is. Tagja volt a Thomas Zeumer Metropolitan Modelsnek és színésznőként is kipróbálhatta magát. 2004 augusztusában meztelen képek jelentek meg róla a Playboyban, amellyel sokak figyelmét csak még jobban felkeltette.

Nézd meg, milyen nőies alakja van Tyra Banksnek!

A csodálatos modell az évek során felszedett pár pluszkilót, azonban ez egy cseppet sem akadályozza meg őt abban, hogy jól érezze magát a bőrében.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük