Victoria Beckham mellvillantós ruhában ment randizni: a 48 éves sztárt rég láttuk ennyire merésznek

Victoria Beckham megadta a módját, amikor David Beckhammel mentek vacsorázni.

Victoria Beckham mellvillantós ruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria és David Beckham 23 év házasság után is gyakorta járnak el kettesben randizni. A hétvégén is így tettek, a 48 éves sztár pedig megadta a módját a kiruccanásnak: őrülten szexi, mellvillantós ruhában ment vacsorázni a férjével.

A Saint Laurent divatházból választotta ki a merész darabot, amely kihangsúlyozta karcsú alakját.

Victoria Beckham mellvillantós ruhája

A fekete maxiruhát köldökig kivágott dekoltázsa tette igazán dögössé: a felsőrész két vékony pántból áll, az összhatás így nem sokat bíz a fantáziára. Egy percig sem csodálkozunk, hogy David Beckham el sem engedte a felesége kezét ebben a bevállalós szettben.

Ez volt az első alkalom, hogy Victoria Beckhamet lefotózták a lesifotósok azóta, hogy menye, Nicola Peltz elárulta, miért nem egy általa tervezett esküvői ruhában vonult az oltár elé. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A két hírességről hónapok óta keringenek olyan pletykák, miszerint nincsenek jóban egymással. Az ara a Grazia magazin friss interjújában nyilatkozott az esetről. 

Elárulta, eredetileg anyósa tervezte volna meg azt a kreációt, amelyben az oltár elé vonulhat, de végül az utolsó napokban lemondta a dolgot, így vészmegoldást kellett találnia. Egy stylist ismerőse hozta össze a Valentino egyik divattervezőjével, Pierpaolo Picciolival, végül ő varrta meg álmai ruháját.

- Nagyon izgatott voltam, hogy az anyósom álmodja meg a ruhámat. Elkezdtük megtervezni a darabot, és közösen skicceltünk, de néhány nap után abbamaradt a dolog. Victoria eltűnt, aztán pár nap múlva felhívta édesanyámat, hogy elmondja neki, az atelierszalonja nem tudja időben megcsinálni az esküvői ruhámat - ecsetelte.

Harper Seven Beckham így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Beckhamék lánya.

Victoria és David Beckham lányából bájos kiskamasz lett: a 11 éves Harpernek gyönyörű, hosszú haja van

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük